Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 süper olmuş pvp beceremiorum bende onlar olmıcak ama en azından beceremeyen elalemde de olmıcak :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Xhunarion said: Druid posting. Opinion invalidated. hahaha +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Feral'im ben artik valla. Boyle seylerle gelmeyin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 -Wissy said: Feral'im ben artik valla. Boyle seylerle gelmeyin bana. /salute o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Çatır çatır oom oluyorsundur şindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Getting feral gear with resto personal = fail diyoruz biz Druid camiasinda artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 ben full feral olarak arena yapıyordum o kadar nub deildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar