Satanael Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Yakın zamanda askere gidecegimden dolayı acc.umu satmaya karar vermiş durumdayım.. döndügüm zamanda wow oynamayı dusunmedigimden hemde bi bahane olsun istiyorum..LVL 70 Tauren Druid : Alchemy / mining (transmutation master) Tüm zonelara revered durumda. sahip oldugu binekler : Swift Brewfest Ram , Whistle of the Black War Raptor , Horn of the Frostwolf Howler , Great White Kodo Epic fligtform q ti tamamlanmıs durumda.. armory link: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Kor%27gall&n=SatanaelTank itemları : 14284 hp - 25104 armor - 28.12 dodge - 441 defenseFeral itemları : 9076 hp - 3779 armor(catformda) 15479(bearformda) - 2737 ap(cat form) - 27,24 crit chance.Resto itemları : 5/5 T4 resto seti bulunmakta karakterde.Fakat suan icin kullanmıyorum t4 set parçalarını. 1790 bonus heal - 523/211 mp5 - 437 spirit. (Unbuffed) genellikle resto agırlık oynadıgımdan resto itemları daha iyi durumda.. LVL 70 Troll Priest: Tailor / Lewelcraft (3-4 recipe kaldı suan eksik.onlarıda yakın zamanda tamamlayacagım) bütün zonelara revered durumda. sahip oldugu binekler : Swift Brewfest Ram , Horn of the Frostwolf Howler , Swift Purple Windrider , Swift Blue Raptor %280 flight traini yapılmış durumda..holy itemları: 1967 bonus heal - 381/215 mp5 Full craft set var üzerinde. Armory link: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Kor%27gall&n=Soilflake shadow itemlarıda 1k+ shadow damage var. Ve shadoweave seti var üzerinde.. Ayrıca bütün itemlarının gereken enchantları yapılmış durumda.. genelde insanlar kullandıkları talentlardaki eşyaları enchant yaparlar ama druidin resto ve feral itemlarında ayrıca priestin hem holy hemde shadow itemlarında gereken enchantlar yapılmış durumda... ayrıca acc.ta lvl 65 warlock ve 48 hunter bulunmakta.. fiyat 400 ytl dir. Fakat pazarlıga acıktır..İlgilenenler [email protected] adresinden ulaşabilirler. Karakterlerin resimlerinide vereyim istedim.. Suanki kullandıgım resto itemları: 5/5 T4 set: Holy : Shadow : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 güncelleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar