Brigand Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Tamamdır işte herşey normal. 3.9ghz için idle'da big typhoon ile 42-46 derece çekirdek sıcaklığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
«dodo» Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 benim sıcaklık değerlerinde sorun yok zaten ya. Arkadaş istemiş sizin değerler nedir diye onun için yazdım. North bridge 65 derecelere çıkıyo bazen ki 75 e kadar yolu var diyor çoğu kişi ama 8lik bi fan taksammı takmasam mı karar veremiyorum çok ses yapacağı için ha bide voltaj olayına gelince 1.45v de 433FSB verdiğimde açılmıyordu sistem. 1.5v a çıkartınca rahatladı. 2-3 gün boyunca açık kaldığı oldu bilgisayarın mavi ekran filan görmedim ramlerede o kadar abanmama rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Sylian said: Fistan öyle diyorsun da şimdi çok garip bir durum var. Thermal paste'ı deneyimli bir bilgisayarcı iyice temizledikten sonra yeniden sürdü; Bios'a girdiğimde ısının 32derece olduğunu gördüm önceden bu 47derecelerde felandı. (Stock fan yerine zalman 9700 taktım bunun da etkisi var tabii) Fakat windows açılıp everest'e baktığımda idle iken eskisi gibi 50 derece olduğunu gördüm... Velhasıl kafam attı artık uğraşamayacağım bu şekilde çünkü neyi yanlış yaptığımı anlamıyorum. Ha bir başka ilginçlikte everest'e göre core temperature değişmemiş olsa bile cpu temperature 30 dereceden 23 dereceye inmiş... Fanın ayaklarından birisi çıkmış/tam oturmamış olabilir belki. Ben her zaman emin olmak için anakartı çıkarıp fanı takıyorum. Ayrıca diyorum cpu sıcaklığını salla core sıcaklıklarına bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar