Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 THIS IS MY RIFLE, THIS IS MY GUN(avuçsle)! THIS IS FOR FIGHTING THIS IS FOR FUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 haa evet ii hatirlattin gitmem gerekiyor.. kacakmisim ole dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 abi ben daha teen im ne işim var yoklamayla falan. ühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 bunun bir de muayeneli versiyonu var, bir yerimde sorunum var dedin mi sırayla bütün poliklinikleri ziyaret edebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 bende skolyoz var ankilozan spondilit var falan da, taş gibiyim maşallahım var falan demem gerekiyomuş galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 benim kolum 2-3 kere kırılmıştı komando olamassın dediler son 3 haftadır dalak tan get of the military free card için çalışıyorum. 5 numara miyopla gittim göz doktoru aslansın kaplasın dedi bende başlarım imajına deyip gözlükle gezmenin kontroller açısından acındırıcı bir yanı olmadığına karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar