Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Fenerbahçe

Xo

Öne çıkan mesajlar

ya ercan saatçiyi ciddiye bile almayın da, antu da aynen tabi, ama ultraaslan ın yaptığı da az değil, şimdi antu ya angut deyince, fener zenci sever diyince "puahaha mükemmmmeeeel" de, "cimbom kocan geldi" diyince aaa ne ayıp mı oluyo.

ayrıca şunu belirteyeyim, birileri fenerbahçe kazanınca caddedeki ayılıklardan bahsetmiş, mümkünse haberleri izlesin..

sadece bağdat caddesinde yaşadığı için diğer yerlerde olanlardan haberleri yok onu yazan arkadaşın. şunu kabullenin artık, taraftarlar arasında bir sosyal statü, şehir, yer, din, dil, ırk farkı yok. hal böyleyken eğer fenerbahçeliler ayıysa, galatasaraylılar ve beşiktaşlılar da ayı.

ok pls ?
Sosyal ağlarda paylaş

ne gerek var ya böyle şeylere 20 cm yazınca küçük duruma düşen kendileri oluyo bune abi ilkokulda yapardık biz bunları zeka seviyesine gel ya hay gerizekalılar?

antu kaldırmıs sanırım göremedm öle bişey ben? gerek yok hiç ya bala *** 2.sefer şansa giden şampiyonlk* neyse ztn bi yararı yok gs ye şl ye gider 1-2 puan alır gelir =)
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
bi yeneriz mevdivenler doluydu dersiniz
bi daha yeneriz ulusoy istifa dersiniz
bi daha yeneriz hakem sattı dersiniz
bi daha yeneriz baldı dersiniz
bi daha yeneriz, siz yenmediniz biz yenildik dersiniz

nereye kadar?

bu mesaja cevap vermistim ben iste ne kadar cok yeniyomussunuz feneri haberimiz yokmus diye. neyse salla tebrkler bu sene 1.likten aldıgınzı parayla bütün borçları öder şlde final oynarsınız :D
Sosyal ağlarda paylaş

uzun bir aradan sonra doyasıya "çaktık" diyebiliyorum..

çünkü; GS FB ile oynadığı üstüste 2. derbiyi de kazandı. rekor gibi bir şey olsa gerek genelde araya ya berbaberklik ya da yenilgi girerdi

GS herşeyini ortaya kouydu, FB ruhsuzdu. Bu konuda herkesin hem fikir olduğuynu görüyorum güzel :)

forumda takip ettiğim akdarıyla bazı sözde Fb taraftarları hazımsızlık çekiyorlar ama yanı şekilde sözde Gs taraftarları da işi abartıyorlar en nihayetinde kulaklarıdnan tavana çivileyeceğim o olacak.

ama şimdi daha büyük bir korkum var..

ULAN 2 MAÇ KALDI YA PUAN KAYBEDERSEK!!!

düşünsenizxe son maça kadar öndeyiz.. hep 3 puan farkı (olaki sivası yendik diyelim) ya o son maçta.. son dakikaya kadar 0-0 giden maç... 90+3 de gelen bir karambol golü.. ve Oftaş maçı 0-1 kazanıorsa.. bütün hazırlıklar elimizde patlamaz mı?

2 sene önceki şampiyonlukta hazırlık vs yoktu ama benim floryay gitmeme yetecek akdar sevindirmişti.. ama bu sene o kadar belirsiz ki.. FB haftaya olan maçta puan kaybetse daha bi rahatlarım da yok ben kendimi hiç lşampğiyon bir kulü,bün taraftarı gibi göremiyorum..

umarım şampiyon oluruz be..

neyse bugüne dönecek olursak;
"Ne çaktık be?"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...