yav Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Yaw, sağ tıktan fazla kullandığım tuş yaklaşık 1 saat önce rahmetli oldu sanırım. Dönmesine dönüyo ama basmıyor İnternette siteleri yeni tabta açmak üzere hep kullandığım bi tuştu, artık her şey daha zor olacak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 bende de dönmüyo, basıyo. alışıyo insan zamanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 basıp imleci aşağıya çekince çevrilme görevi görüyor ki zaten ühüh benim sorunum daha kötü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 geçen yaz abaqus ile analizler yapıyoruz. ben bırakıyorum arkadaş alıyor bilgisayarı, o bırakıyor ben devam ediyorum.. çinli montaj hattı köleleri gibi daimi çalışıyoruz. çalışırken de habire detay sonuçlarda noktaları alabilmek için zoom in/out yapıyoruz. derken TRANK mousun tekerleğini aldık elimize! böle yanları kesilmişçesine düzdü.. o kadar zoom in/out a dayanamadı alet. yok bi de microsoftun du giden paraya yanarım hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 öf ya basmıyo işte şimdi yeni mouse mu alcam, 35ytl'lik logitech'in ufak tatlı bişeyiydi hay durduk yerde sinir oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 artik tiklarken ctrl tu$una basarak tiklican yane: amele mode on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar