yav Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Yaw, sağ tıktan fazla kullandığım tuş yaklaşık 1 saat önce rahmetli oldu sanırım. Dönmesine dönüyo ama basmıyor İnternette siteleri yeni tabta açmak üzere hep kullandığım bi tuştu, artık her şey daha zor olacak :(
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 bende de dönmüyo, basıyo. alışıyo insan zamanla
yav Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 basıp imleci aşağıya çekince çevrilme görevi görüyor ki zaten ühüh benim sorunum daha kötü :(
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 geçen yaz abaqus ile analizler yapıyoruz. ben bırakıyorum arkadaş alıyor bilgisayarı, o bırakıyor ben devam ediyorum.. çinli montaj hattı köleleri gibi daimi çalışıyoruz. çalışırken de habire detay sonuçlarda noktaları alabilmek için zoom in/out yapıyoruz. derken TRANK mousun tekerleğini aldık elimize! böle yanları kesilmişçesine düzdü.. o kadar zoom in/out a dayanamadı alet. yok bi de microsoftun du giden paraya yanarım hala
yav Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 öf ya basmıyo işte şimdi yeni mouse mu alcam, 35ytl'lik logitech'in ufak tatlı bişeyiydi hay durduk yerde sinir oldum
Anerchy Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 artik tiklarken ctrl tu$una basarak tiklican yane: amele mode on
Öne çıkan mesajlar