elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 emin misin?[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Bir gün arkadaşlarla sitemizin aşağısındaki tekel marketten rakıları mezeleri aldık , içeceğiz . Siteye doğru yukarı çıkarken Ben : Ya şimdi sitede içmeyelim gören olur uğraş dur. Onlar : İyi bari , şu parkta içelim. Baktık parkta tinerciler var , az ileri yürüdük kuytu bir köşe binalardan birinin kapısına oturduk tam başlayacaz içmeye Arkadaşlardan biri dedi ki abi şimdi milletin kapısınde içmeyelim ayıptır . Iyi dedik merdivenleri iniyoruz . Arkadaşlardan biri dedi ki " sakın koşma ! " . Ben de biraz ters insan olduğum için koşmaya başladım ve bazı garip sesler duydum. Arkama bir baktığımda 3 düzine köpeğin beni kovaladığını gördüm . Ve böylece arkadaşlardan biri ta içkileri aldığımız markete , ben sokağın sonuna , arkadaşlardan diğeri de az önceki binanın içerisine saklandı . Siz olsanız ne yaparsınız ? Bir de başka bir şey var , kar yağan bir günde arabanın birinin ön camına 4 kişi kar topu attık herif durdu kovalamaya başladı , arkadaşlardan ikisi inşaata girdi orda onları bir de köpek kovalamış , bizi de adam küfür ede ede kovalıyodu . Siz olsanı ne yaparsınız , adamla kapışırmısınız ? ( o zamanlar ortaokuldaydım )[signature][hline]Paticik Album Resimlerim Istiaron Gözlerinin hastasıyım grafiklerin ustasıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 köpeklere naapçam bilmiom bn direk apartmana girerdim heralde.. adamla da kapışırdım "kes" derdim sürekli konuşursa sonra zaten adam kıl olup kavga ederdi:)[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ama adam 120 kilo vardı ve lömbür lömbür diye merdivenlerden üzerimize doğru koşarkene ( o zamanlar 50 kiloluk insanlarcıktık ) arkadaşımın ayağı kaydı kurtar beni diye bağırıyor hiç takmadan kaçtım valla heheh[signature][hline]Paticik Album Resimlerim Istiaron Gözlerinin hastasıyım grafiklerin ustasıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ii yapmışın.. herkes kendini kurtarsın valla euheuh[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: elle_iphe, 05 February 2004 14:45 tarihinde demiş ki: ii yapmışın.. herkes kendini kurtarsın valla euheuh Canım memleketimin genç insanları. Her espri de yüzde 1 olsada gerçek payı vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 kesinlikle.. aksini iddia eden varsa gelsin vuriim:)[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ben aksini iddia ediyorum da vurma :) , her espride yoktur da çoğunda vardır[signature][hline]Paticik Album Resimlerim Istiaron Gözlerinin hastasıyım grafiklerin ustasıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: elle_iphe, 05 February 2004 14:51 tarihinde demiş ki: kesinlikle.. aksini iddia eden varsa gelsin vuriim:) Bu kafayla biz önümüz de ki 15 yıl içersin de Marsa çıkmazksak ne olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: mountaindew, 05 February 2004 15:00 tarihinde demiş ki: said: elle_iphe, 05 February 2004 14:51 tarihinde demiş ki: kesinlikle.. aksini iddia eden varsa gelsin vuriim:) phuahuahua Bu kafayla biz önümüz de ki 15 yıl içersin de Marsa çıkmazksak ne olayım. [signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 çıkamayız .. ne olcan?[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 marslı olur çıkmış oluruz işimizi kolaylaştırır bizim de[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 beni marsa ışınlasa biri..[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Beni de jüpitere ı$ınlayın :P[signature][hline]That was just the dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 beni populasyonun tamamını erkek birey eksikliğinden eşeysiz üremeye adapte olmuş ama erkek gamet warlığında tekrar eşeyli üreyebilicek kapasitede olan insansı (elfsi yada) dişi bireylerin oluşturduğu bir gezegene ışınlayın.[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 get olm paticik yakışıklısı seçildin diye[signature][hline]Paticik Album Resimlerim Istiaron Ruler of fizX and graphX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 lol ne alaksı war ayrıca bişi seçilmedim :p[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 hadi hadi çapkın[signature][hline]Paticik Album Resimlerim Istiaron Ruler of fizX and graphX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 e kiza nolmu$ peki?[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar