Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

siz olsanız...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir gün arkadaşlarla sitemizin aşağısındaki tekel marketten rakıları mezeleri aldık , içeceğiz . Siteye doğru yukarı çıkarken
Ben : Ya şimdi sitede içmeyelim gören olur uğraş dur.
Onlar : İyi bari , şu parkta içelim.
Baktık parkta tinerciler var , az ileri yürüdük kuytu bir köşe binalardan birinin kapısına oturduk tam başlayacaz içmeye
Arkadaşlardan biri dedi ki abi şimdi milletin kapısınde içmeyelim ayıptır . Iyi dedik merdivenleri iniyoruz . Arkadaşlardan biri dedi ki " sakın koşma ! " . Ben de biraz ters insan olduğum için koşmaya başladım ve bazı garip sesler duydum. Arkama bir baktığımda 3 düzine köpeğin beni kovaladığını gördüm . Ve böylece arkadaşlardan biri ta içkileri aldığımız markete , ben sokağın sonuna , arkadaşlardan diğeri de az önceki binanın içerisine saklandı . Siz olsanız ne yaparsınız ?
Bir de başka bir şey var , kar yağan bir günde arabanın birinin ön camına 4 kişi kar topu attık herif durdu kovalamaya başladı , arkadaşlardan ikisi inşaata girdi orda onları bir de köpek kovalamış , bizi de adam küfür ede ede kovalıyodu . Siz olsanı ne yaparsınız , adamla kapışırmısınız ? ( o zamanlar ortaokuldaydım )[signature][hline]Paticik Album Resimlerim
Istiaron
Gözlerinin hastasıyım grafiklerin ustasıyım
Mesaj tarihi:
köpeklere naapçam bilmiom bn direk apartmana girerdim heralde..
adamla da kapışırdım "kes" derdim sürekli konuşursa sonra zaten adam kıl olup kavga ederdi:)[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Mesaj tarihi:
said:
elle_iphe, 05 February 2004 14:45 tarihinde demiş ki:
ii yapmışın.. herkes kendini kurtarsın valla euheuh

Canım memleketimin genç insanları.

Her espri de yüzde 1 olsada gerçek payı vardır.
Mesaj tarihi:
said:
mountaindew, 05 February 2004 15:00 tarihinde demiş ki:
said:
elle_iphe, 05 February 2004 14:51 tarihinde demiş ki:
kesinlikle.. aksini iddia eden varsa gelsin vuriim:)

phuahuahua

Bu kafayla biz önümüz de ki 15 yıl içersin de Marsa çıkmazksak ne olayım.
[signature][hline].......

ICQ=173110143
«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Mesaj tarihi:
beni populasyonun tamamını erkek birey eksikliğinden eşeysiz üremeye adapte olmuş ama erkek gamet warlığında tekrar eşeyli üreyebilicek kapasitede olan insansı (elfsi yada) dişi bireylerin oluşturduğu bir gezegene ışınlayın.[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
  • Yeni Oluştur...