Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

siz olsanız...

elle_iphe

Öne çıkan mesajlar

Bir gün arkadaşlarla sitemizin aşağısındaki tekel marketten rakıları mezeleri aldık , içeceğiz . Siteye doğru yukarı çıkarken
Ben : Ya şimdi sitede içmeyelim gören olur uğraş dur.
Onlar : İyi bari , şu parkta içelim.
Baktık parkta tinerciler var , az ileri yürüdük kuytu bir köşe binalardan birinin kapısına oturduk tam başlayacaz içmeye
Arkadaşlardan biri dedi ki abi şimdi milletin kapısınde içmeyelim ayıptır . Iyi dedik merdivenleri iniyoruz . Arkadaşlardan biri dedi ki " sakın koşma ! " . Ben de biraz ters insan olduğum için koşmaya başladım ve bazı garip sesler duydum. Arkama bir baktığımda 3 düzine köpeğin beni kovaladığını gördüm . Ve böylece arkadaşlardan biri ta içkileri aldığımız markete , ben sokağın sonuna , arkadaşlardan diğeri de az önceki binanın içerisine saklandı . Siz olsanız ne yaparsınız ?
Bir de başka bir şey var , kar yağan bir günde arabanın birinin ön camına 4 kişi kar topu attık herif durdu kovalamaya başladı , arkadaşlardan ikisi inşaata girdi orda onları bir de köpek kovalamış , bizi de adam küfür ede ede kovalıyodu . Siz olsanı ne yaparsınız , adamla kapışırmısınız ? ( o zamanlar ortaokuldaydım )[signature][hline]Paticik Album Resimlerim
Istiaron
Gözlerinin hastasıyım grafiklerin ustasıyım
Sosyal ağlarda paylaş

ama adam 120 kilo vardı ve lömbür lömbür diye merdivenlerden üzerimize doğru koşarkene ( o zamanlar 50 kiloluk insanlarcıktık ) arkadaşımın ayağı kaydı kurtar beni diye bağırıyor hiç takmadan kaçtım valla heheh[signature][hline]Paticik Album Resimlerim
Istiaron
Gözlerinin hastasıyım grafiklerin ustasıyım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mountaindew, 05 February 2004 15:00 tarihinde demiş ki:
said:
elle_iphe, 05 February 2004 14:51 tarihinde demiş ki:
kesinlikle.. aksini iddia eden varsa gelsin vuriim:)

phuahuahua

Bu kafayla biz önümüz de ki 15 yıl içersin de Marsa çıkmazksak ne olayım.
[signature][hline].......

ICQ=173110143
«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Sosyal ağlarda paylaş

beni populasyonun tamamını erkek birey eksikliğinden eşeysiz üremeye adapte olmuş ama erkek gamet warlığında tekrar eşeyli üreyebilicek kapasitede olan insansı (elfsi yada) dişi bireylerin oluşturduğu bir gezegene ışınlayın.[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...