elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 elcia siyah kuşak mısın bakim.. ofh bn de gidiodum sınava giremedim die bıraktım havada takla fln çok eğlenceli[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 *taktirle eder* ülkemizin senin gibi yiğit delikanlılara ihtiyacı var...Bravo=D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Elcia'daki cevherler bütün paticik community'ye yeter bea. hocam bizi çekirgen olarak alır mısın? :P[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 sevgili Voice çok güzel özetlemişsin olayı =)[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Wing-tsung da kuşak yok sadece dereceler var...ayrıca havada taklada yok...ama tavsiye ederim tam bi sokak dövüşü ve çok zevkli..tabi her dersten sonra biyerlerinin kanaması yada morarmasını göze alırsan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mr. Andersonnnn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 *! Kendini ezik hisseder * Ben de gitar çalıyorum alla alla hıh sen çalabiliyomusun çalamıyosun =)[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 lol elcia *!Duelloya davet eder* *!Bruce Lee tribi bağırır* *!HAçaaaaaa HOvaaaaaa*[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Bende Arp çalıorum ehh..:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 ya ateş etmene bişi diyen yok da yok silahını düşürürüm kulagını koparırım falan fantezi olmuş[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 ee gitar çalan çıkmadı :P. bateri çalabiliyorum bu arada =)[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 kingpin sakinleş güç içimizdedir...puhaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Ben gitarda çalarım ama onu saymıorum...10 sene konservatuvarda okuyup Arp çaldıktan sonra gitar dediin nedirki...*gıcık eder* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 *! gıcık olur * *! kafasına yiyebileceği herhangi bir maddeyi düşünür * *! gıcık olmaktan vazgeçer *[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: Elcia, 04 February 2004 15:52 tarihinde demiş ki: 10 sene konservatuvarda okuyup Arp çaldıktan sonra gitar dediin nedirki...*gıcık eder* 10 sene konservatuvarda okuyup böle bir cümle sarf edersen eğer ben oturup senin muzik bilginle alay ederim .. tabi konservatuvar okumuş isen.. :-)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: Elcia, 04 February 2004 15:52 tarihinde demiş ki: Ben gitarda çalarım ama onu saymıorum...10 sene konservatuvarda okuyup Arp çaldıktan sonra gitar dediin nedirki...*gıcık eder* basso da ki üçlü ye desene bunu ;)[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 ben 6 senedir çalıyorum gitar[signature][hline]Paticik Album Resimlerim. Istiaron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Benim orda demek istediimi iyi anlatamamışım haklısın...yani orda gitar çalan yok dedi ya..bende çalıorum ama arp çalmamla karşılaştırılıcak olursa gitar çalabiliorum denemezdi demek istemişim ama hiç benzememişh..tüm gitar çalanlara saygılar enstrümanın kolayı zoru olmaz !!..:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 10 sene okudum dedim mezun olalı 2 sene oldu:) neden uyduriimki alla alaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 ehemm kutlatım gönlümüzü aldınız ;) edit not: gözlümüzü yazmışız iyi mi :p [signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting [Bu mesaj Wendigo tarafından 04 February 2004 16:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 alırız gözlüğünü wendigo eueh[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: Elcia, 04 February 2004 16:00 tarihinde demiş ki: tüm gitar çalanlara saygılar. haha şöle :) teşekkür ederim ..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 -ee get out da bana mı get out kardeşim insana bi sktr git derler bizim oralarda olmaz öle laga luga delikanlılığa sığmaz, öyle eline çelik erkekliği her geçiren dayı olsaydı ohooo.. -what da... -ulan hem türkçe bilmiyorsun hem de arabamı durduruyorsun sen ne cibiliyetsiz adamsın yaa hadi kardeşim fak of fask oooofff *!gazlayıp uzar* -bi de arabamı şistiyor eşşek herif sen benzinin litresi ne kadar oldu onu biliyormusun beleşçi pezvenk[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Ben Olsam Fung hu yapardım oda bişi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Evin koridoruna sentry gun kursan ne tatlı olur ama *!zbam* *!kapı kırılarak açılır* "EVERYBODY GET OUT NOW! HAHAAHHA" *!koridora doğru ayak sesleri gelir* "Shit what the??" Sentry: "Diit diit... Target... Destroy" Sentry: *şlak(silah açılma olayı)* "Fire" *Çtankçtançtançtank(Gatling gun)* *Clingclingcling(kovan sesi)* "Öeaa..."[signature][hline]İmza Yarışmaları: Türkce yazışş olayı: Siyenbisiey Normali:? (Bunun ne olduğunu ömsden yollayın çokonat hadi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar