Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 ya ben kapıları üşengeçliğimden açmıyorum yoksa bizim burada korkacak bir şey yok . 7 ay komando eğitimi almış özel Site Bekçisi Timi (SBT) bizi koruyor sağolsunlar . Keşke telsiz kapı da olsa hadi telefonu hallettik de ..[signature][hline]Paticik Album Resimlerim. Istiaron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 ooh keyfin kıyak tabe ööle bekçiyle ...gerçi bizdede bekçi var ama ya bekçi?!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 ben normalim dedim mi ki, demedim evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 nasıl yani? hadi geçtim yurdum insanını, kapıda duran ya da durmayan masum bekçiden de mi şüpheleniyorsun? :)[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: HerenIstiaron, 04 February 2004 13:54 tarihinde demiş ki: ben olsam adama tecavüz ederdim herhalde Röfle, olm tam su içerken okudum daıttım klavyeyi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 valla bizim bekçi de yaşlı zaten önce onu parçalarlar:)[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Bekçi me kadar koruma sağlarki? Sıkarsım kafasıma pir kurşum gider[signature][hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Bizim burdan size bekçi yollayalım mı[signature][hline]Paticik Album Resimlerim. Istiaron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Ya siz hiç film seyretmiosunuz galiba ??!!yani hakkaten bu kadar keskin deil düşüncelerim ama arkalrda biyerlerde hani sanki gözünüzde leke vardır onu yakalamaya çalıştıkca kaçarya öle işte beni rahatsız edio...ama ben bekçiyi tanımıyorum tabi günahını almiiiim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 yollayın şöle delikanlı 2-3 tane:) kaslı fln[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 varmı yokmu anlayamazsın işte durum bu olabilirde olmayabilirde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Bu arada o cin topiinden sonra...cinden korkanlarmı daha deli yoksa başımıza gelebilicek olaylardan korkanlarmı...orada kimseye anormal muamelesi yapılmıo çünkü olmıycak bişi zaten...ama bunlar olabilicek şeyler daha 2 ay olmadı koca bina bombalandı???!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: Elcia, 04 February 2004 15:07 tarihinde demiş ki: Ya siz hiç film seyretmiosunuz galiba ??!!yani hakkaten bu kadar keskin deil düşüncelerim ama arkalrda biyerlerde hani sanki gözünüzde leke vardır onu yakalamaya çalıştıkca kaçarya öle işte beni rahatsız edio...ama ben bekçiyi tanımıyorum tabi günahını almiiiim.. lenslerini değiştirme zamanın geldi , lens yoksa gözlerini değiştir düzelir[signature][hline]Paticik Album Resimlerim. Istiaron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: Elcia, 04 February 2004 15:07 tarihinde demiş ki: Ya siz hiç film seyretmiosunuz galiba ??!! film seyrediyoruz, film oldugunu bilerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Elcia valla annamadım ama korkunch diil bu olay ya:) sen candy manden de korkmuşundur kesin[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 candy man kim ki[signature][hline]Paticik Album Resimlerim. Istiaron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 lenslerini değiştirme zamanın geldi , lens yoksa gözlerini değiştir düzelir [/quote ehh belkide gözlüümü deiştirme vaktim gelmişh olabilir:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 korku filmi.. böle gerçek die fln masalları bile var.. bana 3 sene önce biri anlatmıştı sonra filmini izledim ilginç yani.. insanı paranoyak yapıo.. sadece 1 ay aynaya bakamamıştım ama irkilme olmadı.. çocuk hikayeyi öle bi anlatmıştı ki.. filmi izleyene kdr bi tırstım da sonra bişi yok yani[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Elcia temkinli olmak güzel birşey de bu kadar şüphecilik iyi değil , sakin ol . kimse canına kast etmiyor ;) (ediyor da olabilir :P)[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 demek ki kan alınması gibi , delik deşik olmayı sevmiyorum ve babam da "na bu kadar" diyip kollarını iki metre açtığı için tırstığım da olmuştu , sonra olurken gülesi geliyor insanın . Neyse ben yemeğe gidiyorum[signature][hline]Paticik Album Resimlerim. Istiaron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 bahsi geçen filmde aynaya bakınca birşey olmuyor aynaya bakarken 3 kere candy man dersen oluyor[signature][hline]With a taste of your lips I'm on a ride You're toxic I'm slipping under Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 ben kan çok severim valla.. zaten böle morgda fln çalışmak isterim ben[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 eft arcane ama denedim olmadı.. slk bi kız bizi korkutmuştu oluo die de olmuo yani.. nie sen denedinmi?[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: Elcia, 04 February 2004 15:15 tarihinde demiş ki: ehh belkide gözlüümü deiştirme vaktim gelmişh olabilir:D direk lense geç derim [Bu mesaj Wulfgar tarafından 04 February 2004 15:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 zenciydi menciydi ama cok seker bi adamdi. [Bu mesaj dom tarafından 04 February 2004 15:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar