elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 babamın bi arkadaşının kızı akşamüstü kütüphanede çalışmak için üniversteye gidiomuş.. üni kapısının önüne gelmiş, kimse yokmuş.kapının açılmasını,arabasını içeri parketmeyi beklerken yanına bi adam gelmiş deri ceketli elinde kağıt varmış. kız heralde adres sorucak diye camı açmış ve adam kızın beline silah dayayıp "get out(çık dışarı)"demiş (amerikada okuo kız). kız da hiç düşünmeden çanta fln almadan arabayı terketmiş.. adam 41 gün sonra başka bi eyalette yakalanmış bi kadına tecavüz ederken. kızın yerinde ben olsam sanırım camı kapamayı fln denerdim:) o kdr soukkanlı olamazdım ve şu an burda da olamazdım heralde (gerçi daa uniye geçmedim de neyse..) siz olsanız napardınız?[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 ben olsam adama tecavüz ederdim herhalde[signature][hline]Paticik Album Resimlerim. Istiaron
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Ben olsam asla camı açmazdım..Evde kapı çaldığı zaman kapının yanına bile gitmiyorum kapıya ateş açabilirler die...zaten dışarıdada hep korkuyorum arabalardan tarayabilirler bizi die...O nedenden kız pencereyi açmasaymış..ama madem açtı çanta falan önemli deil bence fıymakla iyi etmişh ee canımızı sokakta bulmadık dimi!!
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 nası yan sen hiç kapı açmıon mu:)[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Zaten tanıdığım biri gelicek olursa cepten arıo ehh gerçi şarjım olmuo genelde ev telefonunuda açmam hiç...yok ben ööle evet açmıyorum..
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Yok kız başına bir de kapı mı açacak , caiz değil bir kere[signature][hline]Paticik Album Resimlerim. Istiaron
eagle_dnz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 valla zor durum kız doğru olanı yapmış[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Kapıyı açsam kim gelicek İstanbulda hiç arkadaşın yok..ee apartman görevliside servis yapmıo..postacı kapıya bırakıo...gelen olsa olsa sapık yada hırsızdır...evet evet beni takip ediolar :-O
dominic Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 once OHA demek istiyorum akabinde halen umitliyim Turk gencliginden, ileride biz muhasir medeniyetler seviyesine gelicez, ileride bizim de normal dusunen insanlarimiz olucak.
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 elcia? paranoyak? deli? eh? lol acayip bi insanmissin :)[signature][hline]Absolut, 12 January 2004 19:05 tarihinde demiş ki: Ben uzaylıya uzaylı demem o uzaylı bize merhaba demedikçe. Forumun cop kokmasina karsiyim. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 duruma göre yapacağım şeyler değişirdi. adam fizik olarak sadece elindeki tabancaya güvenebilecek bir tipse o anda muhtemelen heyecan içinde olurdu... Eline doğru ani bir hamle yaparak silahı kaybetmesine neden olur adamla kapışmaya başlardım. 2. senaryo da şöyle... adamla önce konuşmaya çalışırdım, sonra da sakinleştirebilir miyim diye yoklardım... adamın acelesi varsa zaten direk ikinci bir tepki vererek beni arabadan atacaktır. kayıp vermeden atlatırdık olayı, eşyalar da umrumda olmazdı. Canımızı sokakta bulmadık yani :P bayan olsaydım hiç düşünmeden kaçardım :P[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Teesüfh ederim ! elbette normal bi insanım sadece rahatsız olabiliorum bazı şeylerden..
DonCorleone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 buna benzer başıma gelen bi olay var hemen annatayım.. eski foçada ingiliz burnu die bi yer war... böle merkezden biraz uzak denizin ortasına dogru ilerleyen (adı üstünde burun) bi kara parcası arabayla gitmek mümkün ve manzarasıda gayet güzel oluor gece de karanlık bi mekan olduu için yıldızlar falan filan cok güzel gözüküor..(romantizm had safhada) bi gece kız arkadasım ve ben araba da oturuoz (kapılar kitli..) yanımızda da uçurum war aşagısı deniz falan.. birden bire ön camda bi adam belirdi ben onu farkedince tak tak tak camı vurdu "camı aç" dedi.. nie dedim (üstü başı yırtık pırtıktı) "ucurumdan aşağıya uçtuk arabayla arkadaslarım aşağıda yaralı bize yardım et" dedi.. ben tereddüt ettim ve sonuç olarak camı acmamakta direndim dur ben telefon ediyim ambulans çağırıyım die geçiştirdim adam sinirlendi ve cama yumruk atmaya başladı.. ben hemen arabayı calıstırdım ve geri vitese taktım... (araba çalışınca yanan stop lambaları ve geri vitesin ışığı ile arka taraf aydınlandı biraz.. dikizden arkaya bakınca arda bekleyen 3 adam daha gördüm) geri geri tam gaz kaçarken sanırm bi tanesini ezdim sora keçtık haliylen... jandarmayla konuştum yakaladılar hemen tinercilermiş... ucuz atlattık sonuç olarak
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 elcia bence yemek falanda yeme zehir falan katmış olabilirler dimi etraf katil dolu[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Hayır alakasız!Bi gün başına bişey gelirse o zaman görürüm seni...temkinli olmakta fayda var bence..:)
arcane Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: HerenIstiaron, 04 February 2004 13:54 tarihinde demiş ki: ben olsam adama tecavüz ederdim herhalde ehehe sanırım bu kapıyı açıp dışarı çıkmak yerine adamı arabaya davet etme senaryosu :D[signature][hline]With a taste of your lips I'm on a ride You're toxic I'm slipping under
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Yavaş yavaş sır perdeleri aralanıyor , madem öyle anlat bari Elcia ne geldi ki başına bu kadar tedbirlisin ?[signature][hline]Paticik Album Resimlerim. Istiaron
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: arcane, 04 February 2004 14:40 tarihinde demiş ki: said: HerenIstiaron, 04 February 2004 13:54 tarihinde demiş ki: ben olsam adama tecavüz ederdim herhalde ehehe sanırım bu kapıyı açıp dışarı çıkmak yerine adamı arabaya davet etme senaryosu :D evet aynen , söz seneye 206 cc alabilirsem adamı bulup arabama davet edecem heheh[signature][hline]Paticik Album Resimlerim. Istiaron
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Ya magnumla ateş ederlerse?[signature][hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless.
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 görüldüğü gibi riske girmeye gerek yok...ya şöyle ya böyle ben kafama göre takılıyorum...her an her şey olabilir..sadece o anda bununla uğraşmak isteyip istememene bağlı...canın sıkılıosa aç kapıyı kardeşim bakalım ne oluyo...ama keyfin yerinde ve hareket istemiosan otur oturduun yerde...
dominic Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 elcia hakli her gun kapini bi intahar komandosu, sapik katil, ninja, gozu donmus bi holigan calabilir. tabii burasinin farkli bir boyutta ki nukleer savastan sonra ki 2004 oldugunu unutmamak lazim.
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 aahahha abarttınız ama :)[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Sanki hepiniz çok normalmişsiniz gibi..ehhh
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 adamların kaybedicek bişileri yok genç bir bayanın kapısında bombayı patlatmak onlar için pek zor degil dimi[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee
Öne çıkan mesajlar