Bleda Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 www.elvischapel.com da " Click Here to View Live Webcast" yazısına tıklanarak ulaşılabilen cinsten yayınları kaydetmek istiorum. (Yarın sabaha akdar vaktim var). Bunu hangi programla nasıl yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 yanlış yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 doğru yer bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Program soruyorum sonuçta yazılım degil mi? YArın sabah 7 ye kadar vaktim var o vakte kadar bir cevap alırsam çok iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 hm... http://www.google.com/search?client=opera&rls=en&q=record+streaming&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8 hm? ya da http://www.google.com/search?hl=en&client=opera&rls=en&hs=OZK&q=record+streaming+open+source&btnG=Search huh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Dasaa, mesela googledaki ilk sonuçtaki wmrecorderın triali maks 5 dakika müsade veriyor. Onun dışında sonuçları gidip incelersen kullanılması zor yada çalışıp çalışmadıgı kontrol edilemeyen programlar var. (28 ci sayfaya kadar googledaki hemen her sayfayı deneyipte buraya açtım). O yüzden nasıl çalıştıgını bildiginiz bişiyi yollayın die bekliorum :( ps: Bu arada dasaa siteyi açıp bi zahmet Windows Media Player streamignleri kaydetmek istedigime baksaydın en azından bilmişlik yapmadan önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 e güzelim sen yardım etmeye çalışana bilmişlik yapıyon dersen nah alırsın yardımı.. ne şimdi ne de bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar