draedan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 selamlar orjinal bioshock um var. tertemiz install ediyorum. bioshock.exe ye bastigim gibi task manager da gorunuyor ve kayboluyor, ve ardindan hicbirseye basmamis gibi desktop a bakiyorum. sistemim cok yuksek, audio driver lardan suphelniyorum. var mi bu sorunu bilen veya cozen. tesekurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 logitech in setpoint programi bozuyormus, hatta neverwinter nights 2 mi de calistirimyormus, o salak programdan kurtulun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 nwn 2 de sorun çıkarmıyor yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 İlginçmiş, bir de uberoptions ile dene istersen belki o zaman sorun çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar