KingOfLoss Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 porcelain güzel tabi de, bence şu ana kadar ki en kötü opeth şarkısı. lotus eater bütün olarak mükemmel bi şarkı benim nazarımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 allahım sana geliyorum asdasdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 iki şarkı da süper olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Yalnız Lotus Eater'da clean vokallere blast beat olayını okumuştum da, bu kadar güzel olacağını hiç tahmin etmemiştim. Porcelain Heart'ı dinlemedim adam gibi henüz, ona da bir bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 eveet. ALBÜMÜN TAMAMINI DİNLİYORUM ŞU AN HEPİNİZE KODUM AFEDERSİNİZ HAHAHAHAHAHAAHA. rekor rekor rekor. ÇOK GÜZEL. ÇOOOOK GÜZEL.a hahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar