Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Opeth - Porcelain Heart

Eternalus

Öne çıkan mesajlar

the lotus eater için ilk görüşte aşk hedesi olmadı diyebilirim. Opeth'in genel özelliğidir hani tek şarkıda bi kaç şarkı gibi varmış gibi olması ama ben yine de hiç ana başka şarkıya mı geçtik dememiştim opeth dinlerken =p belki bu şarkı yeni olduğu için öyle diyorumdur. Bu bağlamda kompozisyon tam olmamış diyebilirim ama bi kere dinlediğim için günah işlemişte olmayayım aman.

Geleyim porcelain heart'a.
Bunda ilk görüşte aşk oldu ki bu mesajı 4.dk'da yazıyorum :-)
Giriş kısmı direkt gotham city canlandırıyor, sorasında gelen akustik bölümde tellerin birbirine sürtmesinden çıkan hoş ses ve ardından giren clean vokal çok iyi gelmiş. Çok iniş çıkışlı şarkı ve iniş çıkışlar baya iyi geliyor.

Dediğim gibi ilk dinleyiş. Bakalım nolur daha..
Sosyal ağlarda paylaş

www.opeth.com said:
2008-04-20

On the 22nd of April Opeth will release the album version of Porcelain Heart! You can buy the track from amazon.com. Check it out! Also on the 22nd the Gigantour 2 album is released. Opeth is featured on the cd with the track "Window Pane".

2008-04-18

Opeth has recently filmed a promotional video to an edit of the song "Porcelain Heart". The clip was directed by Lasse Hoile (Porcupine tree etc) and shot in Vaxholm/Sweden at the marvellous Bogesund castle, built in the 1640's. The edit was done by Jens Bogren and Mikael Åkerfeldt. Read more >>

2008-04-17

HAPPY B-DAY to Mikael!

2008-04-16

Mikael has been nominated for the yearly Metal Hammer Golden Gods Award in the category “Riff Lord”. Other nominated in the same category is: Slash, Ace Frehley, Dave Mustaine and Jon Shaffer. Vote for Mikael here!

2008-04-16

Ready for part IV of the Mike Portnoy and Mikael Åkerfeldt video? Click here!

2008-04-08

Part III of the Mike Portnoy and Mikael Åkerfeldt video is published!

2008-04-08

Check out part II of the Mike Portnoy and Mikael Åkerfeldt video!
Sosyal ağlarda paylaş

2008-04-16

Mikael has been nominated for the yearly Metal Hammer Golden Gods Award in the category “Riff Lord”. Other nominated in the same category is: Slash, Ace Frehley, Dave Mustaine and Jon Shaffer. Vote for Mikael here!

hakikaten riff lord mikael olmalı yahu.girelimde oylayalım gençler.
Sosyal ağlarda paylaş

the lotus eater'a laf atanlara rastlıyorum hep orda burda. bence mükemmel bi şarkı. porcelain heart'da öyle.

bide şu ateri müziği eleştirmesi var. hiç katılmayorum nes müziği yakıştırması yaparak küçümseyenlere. bence gayet güzel bi klavye bölümü yazmışlar.

bi süredir deneme aşamasında gibiyim o yüzden daha yeni yazıyorum yorumumu. en az 30ar kez dinlemişimdir ikisinide. sabit yorumum şudur ki 2side MÜKEMMEL :D

opeth bitmiş diye serzenen salaklara ekşide falan rastladım geçende. tarihte bi gezintiye çıktığımızda şu 'opeth bitti'ciler blackwater park albümünde bile aynı şeyleri diyorlarmış onu görüyoruz.. opeth bitti diyenlere aldırmayalım & katılmayalım. bangır bangır devam ediyo babalar.

riff lord ünvanı ne hoşmuş öyle :) tam mikael'lik hakkaten. oyluyorum şimdi bende.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben o klavye bölümün de The Lotus Eater'ın da hastasıyım. Atari müziği diyenler Opeth sevmiyor olsa gerek zira tam Opeth stili (Ghost Reveries / Damnation) bir melodiye sahip.

Porcelain Heart belli ki bu albümün Ghost of Perdition'ı, ilk dinleyişte sevmesi daha kolay.

Ben böyle şarkıları Opeth'den bile dinlemedim, daha önce hiçbir zaman ilk dinleyişte bu kadar sarmamıştı. Bu albüm bende değişik hisler yarattı :)
Sosyal ağlarda paylaş

Evet, bu tarz klavye kullanımı taa orchid'den beri var, mood shiftlerde hep kullandı bunu opeth. Ama bu kadar göze batan, uzun bir şekilde olmaz ki. Ton bildiğin nintendo tonu olmuş. Değiştirmelerini ümit ediyorum, mis gibi melodi var orada. Bu sorunlar olmasa iki şarkı da godlike.

Ayrıca axe davullarda lopez'in yerini tutamamış bence. mikael fizana kadar övebilir adamı, wtb [Lopez].
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...