Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 aşmış bi single yine. watershed den heir apparent ten sonra iki şarkıyı da buradan dinleyebileceksiniz. arayan bulur şu anda. şarkıları çok beğendim, watershed bomba bi albüm olacak anlaşılan. porcelain heart ve the lotus eater adlı iki parça var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 hmm değişik bi 10 kere dinleyeyim sonra yazayım fikrimi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 the lotus eater için ilk görüşte aşk hedesi olmadı diyebilirim. Opeth'in genel özelliğidir hani tek şarkıda bi kaç şarkı gibi varmış gibi olması ama ben yine de hiç ana başka şarkıya mı geçtik dememiştim opeth dinlerken =p belki bu şarkı yeni olduğu için öyle diyorumdur. Bu bağlamda kompozisyon tam olmamış diyebilirim ama bi kere dinlediğim için günah işlemişte olmayayım aman. Geleyim porcelain heart'a. Bunda ilk görüşte aşk oldu ki bu mesajı 4.dk'da yazıyorum :-) Giriş kısmı direkt gotham city canlandırıyor, sorasında gelen akustik bölümde tellerin birbirine sürtmesinden çıkan hoş ses ve ardından giren clean vokal çok iyi gelmiş. Çok iniş çıkışlı şarkı ve iniş çıkışlar baya iyi geliyor. Dediğim gibi ilk dinleyiş. Bakalım nolur daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 lotus eater ın 5:40 dan sonrası pek bi ilginç olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Porcelain Heart http://www.youtube.com/watch?v=nVRo8BRRbCI The Lotus Eater http://www.youtube.com/watch?v=D_OZfYx-aoM <3 opeth youtube diye koydum bunları da ha. elleşmesin yönetim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 inanılmaz İNANILMAZ. opeth her albümde aşıyor. mükemmel... başka diyecek bir şey bulamadım. opeth dövmesi yaptıracağım kesinleşti artık. o kadar inanıyorum ki artık hiçbir zaman bozmayacaklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Lotus Eater'a tapmakla meşgulüm, Porcelain Heart için yorumumu sonra yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 hepimiz <3 opeth dövmesi yaptıralım adsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 albüm ne zaman :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 haziran (bkz): google. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 haziran kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 3 bu arada porcelain heart'a klip çekmişler. görüntüleri offical sitelerinde var. müthiş olacak gibi fakat böyle inişli çıkışlı bir şarkıya nasıl olur diye sorasım geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Müthiş ... müthiş... inanılmaz... harika.. Opeth'ten beklenen budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 lotus eater gercekten damarlarimi catlatti.sabirsizlikla bekliorum konseri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 www.opeth.com said: 2008-04-20 On the 22nd of April Opeth will release the album version of Porcelain Heart! You can buy the track from amazon.com. Check it out! Also on the 22nd the Gigantour 2 album is released. Opeth is featured on the cd with the track "Window Pane". 2008-04-18 Opeth has recently filmed a promotional video to an edit of the song "Porcelain Heart". The clip was directed by Lasse Hoile (Porcupine tree etc) and shot in Vaxholm/Sweden at the marvellous Bogesund castle, built in the 1640's. The edit was done by Jens Bogren and Mikael Åkerfeldt. Read more >> 2008-04-17 HAPPY B-DAY to Mikael! 2008-04-16 Mikael has been nominated for the yearly Metal Hammer Golden Gods Award in the category “Riff Lord”. Other nominated in the same category is: Slash, Ace Frehley, Dave Mustaine and Jon Shaffer. Vote for Mikael here! 2008-04-16 Ready for part IV of the Mike Portnoy and Mikael Åkerfeldt video? Click here! 2008-04-08 Part III of the Mike Portnoy and Mikael Åkerfeldt video is published! 2008-04-08 Check out part II of the Mike Portnoy and Mikael Åkerfeldt video! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 2008-04-16 Mikael has been nominated for the yearly Metal Hammer Golden Gods Award in the category “Riff Lord”. Other nominated in the same category is: Slash, Ace Frehley, Dave Mustaine and Jon Shaffer. Vote for Mikael here! hakikaten riff lord mikael olmalı yahu.girelimde oylayalım gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 buradan oylamalar yapılıyor üyelik gerektirmiyor. niye bu kadar önemsedimki ben bu hedeyi acaba? neyse...kısmet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 05:00 ile giren kısım ağlatacak nerdeyse bu şarkıda. ayrıca power metal yapmış olsalar ne kadar başarılı olacaklarının kanıtı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 İkisi de mükemmel ama Porcelain Heart o kadar iyi ki tanımlayamıyorum, bildiğim iyi kavramından öte bir şarkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 the lotus eater'a laf atanlara rastlıyorum hep orda burda. bence mükemmel bi şarkı. porcelain heart'da öyle. bide şu ateri müziği eleştirmesi var. hiç katılmayorum nes müziği yakıştırması yaparak küçümseyenlere. bence gayet güzel bi klavye bölümü yazmışlar. bi süredir deneme aşamasında gibiyim o yüzden daha yeni yazıyorum yorumumu. en az 30ar kez dinlemişimdir ikisinide. sabit yorumum şudur ki 2side MÜKEMMEL :D opeth bitmiş diye serzenen salaklara ekşide falan rastladım geçende. tarihte bi gezintiye çıktığımızda şu 'opeth bitti'ciler blackwater park albümünde bile aynı şeyleri diyorlarmış onu görüyoruz.. opeth bitti diyenlere aldırmayalım & katılmayalım. bangır bangır devam ediyo babalar. riff lord ünvanı ne hoşmuş öyle :) tam mikael'lik hakkaten. oyluyorum şimdi bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Ben o klavye bölümün de The Lotus Eater'ın da hastasıyım. Atari müziği diyenler Opeth sevmiyor olsa gerek zira tam Opeth stili (Ghost Reveries / Damnation) bir melodiye sahip. Porcelain Heart belli ki bu albümün Ghost of Perdition'ı, ilk dinleyişte sevmesi daha kolay. Ben böyle şarkıları Opeth'den bile dinlemedim, daha önce hiçbir zaman ilk dinleyişte bu kadar sarmamıştı. Bu albüm bende değişik hisler yarattı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Evet, bu tarz klavye kullanımı taa orchid'den beri var, mood shiftlerde hep kullandı bunu opeth. Ama bu kadar göze batan, uzun bir şekilde olmaz ki. Ton bildiğin nintendo tonu olmuş. Değiştirmelerini ümit ediyorum, mis gibi melodi var orada. Bu sorunlar olmasa iki şarkı da godlike. Ayrıca axe davullarda lopez'in yerini tutamamış bence. mikael fizana kadar övebilir adamı, wtb [Lopez]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 o kısım daha güzel olamazdı bence çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 iyice progressive olmuş. zaten oldum olsası gıcık oldum opethte keyboard olayına bence gereksiz. heir apparenti beğendim. diğer şarkılarda güzel ama beklediğim tarzda değil malesef umarım diğer şarkılar death metale yakın olur. olmazsa bloodbath dinleriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Şarkının orası aslında gayet güzel, kötü diyeni zaten soplayacaksın, ama tonunda dikkat dağıtan birşey olduğunu düşünüyorum. Ama kesinlikle "Öö kaka" değil. O video'yu geyiğine koydum, selametle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar