Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Evet, Grubumuza Saksofon çalmak üzere kadın üye arıyoruz. Bayan olması çok önemli çünkü kız erkek dağılımı açısından simetrik olsun istiyoruz. Tahmin ettiğiniz üzere Jazz, rock tarzı çalıyoruz. Aradığımız özellik sadece nefesinin kuvvetli olması, daha önceden tecrübeli olması şart değil. Bu nedenle kıstas olarak sakız çiğnerken balon şişirme kabiliyetine göre seçeceğiz. Ne kadar büyük balon yapabiliyorsa o kadar iyi. bu da ilk çöpüm olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 oHa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 yalnız yanlış yazdım saksofon olacak niye böyle bir hata yaptım bilemiyorum heyecanla mesajı göndere bastım zaten değiştiricem derken =( orçun editler misin pls =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 saksafon bayan sakız evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 özellikle bayan kelimesi kullandım. saygıda kusur etmeyiz çünkü biz türk gençleri olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 saksofon çalan kız varmıdır acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Saksafon çalarsan bayarsın o yüzden bayan kıh kıh kıh =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 iyimiş bende arıyorum üflemeli çalgılarda usta bayan 30 yaşını aşmamış . ankarada oturan maaş dolgun !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 ağzına saksafon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 seviye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 benimde elimde harika 1987 model bi citroen saxo mevcut kendisi tam bi canavar 0-100e tam 28dk da ulaşaibliyor.deneme sürüşü isteyen bayanlar var ise; ama yok işte yok yok :(:(:( 1987den beri bi tane bile kullanan olmadı.öle garajda duruyo sessiz sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 28dk iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar