Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

golf 5 e jant...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar golf 5 e uygun jant arıyorum 5 kollu...tavsiyleriniz neler olabilir yakışabilecek sağlam jant... aracın rengi siyah
http://www.alalimsatalim.com/fotos/1_HXPSZRDAYNIE7INCKXTUI4KVLJHQKAJ7L725MRPA4VY51YHC1E87T95B2ZUR5P39golf004.jpg

sizce nasıl bunun gibi birşey arıyorum?? sizin varmı önerebileceğiniz?
Mesaj tarihi:
pasha,

bu ilk yolladığında çok hoş sık duran mak matrix de hoş bunların fiyatlarına bakabileceğim bilgilerine erişebileceğim bir site varmı?
Mesaj tarihi:
bizim burda siyah bi civicte pashanın ilk koyduğu gibi bi jant var içi siyah dışında ışık gelince parlıyan kırmızı daire şeklinde reflektörlü gibi bişey var çok güzel duruyor araçta.anlatamadım gerçi :D
Mesaj tarihi:

oxigin falan yalan. lexani firestar alcaksin 20"1!1!!1 :)

firestar

passat ustunde

fiyat icin internetten bakmak pek saglikli degil, gidin bi jantciya orda sorun :)
Mesaj tarihi:
MrMarvelous said:
Ona bakılırsa arabada çiziliyo taş gelince o daha çok para yazık diil mi...

çizilmesi çok önemsiz bişey bence esas olan bu ülkenin yollarında lastik yarmadan araba kullanmak :) bu da çelik cant ile çoook zor olabiliyor.
Mesaj tarihi:
aslinda olmus ama passatta fazla krom var ondan komik durmus :)

Redogski said:
bizim burda siyah bi civicte pashanın ilk koyduğu gibi bi jant var içi siyah dışında ışık gelince parlıyan kırmızı daire şeklinde reflektörlü gibi bişey var çok güzel duruyor araçta.anlatamadım gerçi :D

sibopa led takiyolar onun icin, apachi tuning :)
Mesaj tarihi:
iç bükey li değilde düz arıyorum iç bükeyli momolarda fena değil ama sevmiyorum be abicim.. :) 5 kollu alacağım.. inşallah peki birşey daha sorayım sormuşken tam olsun yay olarak neler önerirsiniz kaçlık almalıyım? falan
Mesaj tarihi:
eibach, vogtland veya apex.

janti 18 veya ustu alicaksan eibach 50mm fistik gibi durur. apex 40mm de iyidir :)

yayi 0 alirsan taktirdiktan sonra "aa havada kaldi alet" diye dusunme, zamanla iniyo yere :)
Mesaj tarihi:
kingpin said:
MrMarvelous said:
Ona bakılırsa arabada çiziliyo taş gelince o daha çok para yazık diil mi...

çizilmesi çok önemsiz bişey bence esas olan bu ülkenin yollarında lastik yarmadan araba kullanmak :) bu da çelik cant ile çoook zor olabiliyor.

bende 18 çelik jant var tek bir balon bile yapmadım 3 senede...

dikkatli kullanırsan bişi olmaz...
  • Yeni Oluştur...