chris Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 arkadaşlar golf 5 e uygun jant arıyorum 5 kollu...tavsiyleriniz neler olabilir yakışabilecek sağlam jant... aracın rengi siyah http://www.alalimsatalim.com/fotos/1_HXPSZRDAYNIE7INCKXTUI4KVLJHQKAJ7L725MRPA4VY51YHC1E87T95B2ZUR5P39golf004.jpg sizce nasıl bunun gibi birşey arıyorum?? sizin varmı önerebileceğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Scimitar Whirlwind Paladin Ben bunları beğendim. Sitedeki diğer modelleride inceliyebilirsin senin marka model için. :) Aslında komple siyah modellerde çok yakışabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 ben golf e degil ama genel olarak a8 jantı diye geçen çok kollu jantı çok seviyorum. yan yana ince kollar eminim golf 5 e yakışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 paran varsa bbs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 5 kollu ic bukey jantlar hosuma gidiyor benim.. bi bak derim ic bukeylere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 VWnin kendi jantı seçeneği var sanırım ööle çok kollu. acaip tatlı duruyo evin oralarda bi tane mavi golfte var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 5 kollu demisin pardon :) mak matrix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chris Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 pasha, bu ilk yolladığında çok hoş sık duran mak matrix de hoş bunların fiyatlarına bakabileceğim bilgilerine erişebileceğim bir site varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Evet Kyowa Racing cidden çok hoşmuş. Ben bile düşündüm şimdi fiyat liste bu tarz bilgiler için link alabilirmiyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 bizim burda siyah bi civicte pashanın ilk koyduğu gibi bi jant var içi siyah dışında ışık gelince parlıyan kırmızı daire şeklinde reflektörlü gibi bişey var çok güzel duruyor araçta.anlatamadım gerçi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 bunlar çizilmiormu ya tas maş gelince bu kadar para yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Ona bakılırsa arabada çiziliyo taş gelince o daha çok para yazık diil mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 5 kolluda oxigin o zaman. hatta spinner li oxigin. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 oxigin falan yalan. lexani firestar alcaksin 20"1!1!!1 :) firestar passat ustunde fiyat icin internetten bakmak pek saglikli degil, gidin bi jantciya orda sorun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Passatta olmamış bence bu jantlar daha buyuk oturaklı bir araç istemiş alet. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 MrMarvelous said: Ona bakılırsa arabada çiziliyo taş gelince o daha çok para yazık diil mi... çizilmesi çok önemsiz bişey bence esas olan bu ülkenin yollarında lastik yarmadan araba kullanmak :) bu da çelik cant ile çoook zor olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 aslinda olmus ama passatta fazla krom var ondan komik durmus :) Redogski said: bizim burda siyah bi civicte pashanın ilk koyduğu gibi bi jant var içi siyah dışında ışık gelince parlıyan kırmızı daire şeklinde reflektörlü gibi bişey var çok güzel duruyor araçta.anlatamadım gerçi :D sibopa led takiyolar onun icin, apachi tuning :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chris Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 iç bükey li değilde düz arıyorum iç bükeyli momolarda fena değil ama sevmiyorum be abicim.. :) 5 kollu alacağım.. inşallah peki birşey daha sorayım sormuşken tam olsun yay olarak neler önerirsiniz kaçlık almalıyım? falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 eibach, vogtland veya apex. janti 18 veya ustu alicaksan eibach 50mm fistik gibi durur. apex 40mm de iyidir :) yayi 0 alirsan taktirdiktan sonra "aa havada kaldi alet" diye dusunme, zamanla iniyo yere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 kingpin said: MrMarvelous said: Ona bakılırsa arabada çiziliyo taş gelince o daha çok para yazık diil mi... çizilmesi çok önemsiz bişey bence esas olan bu ülkenin yollarında lastik yarmadan araba kullanmak :) bu da çelik cant ile çoook zor olabiliyor. bende 18 çelik jant var tek bir balon bile yapmadım 3 senede... dikkatli kullanırsan bişi olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 şans :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar