Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2008 Playoffs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
25 hücum reboundu cekmiş bi takım macı kaybediyor. yazık yahu. memo'ya helal olsun herşeyini koydu ortaya, digerleri de utansın. ikinci macta affettirirler kendilerini insallah. utah gecsin istiyorum turu.
Mesaj tarihi:

boston hawksı zor geçti. finale gelmesi mucize olur.

kobe sadece serbest atıştan 21 sayı attı adam.şaka gibi.

memo 21 sayı 19 rebo.helal.

Didier Ilunga-Mbenga'da 3sn girdi çıktı auha

Mesaj tarihi:
sas once bi noh u elesin bakalım zor seri olucak gibi sas için
lal utahı rahat alır
bostonda ole bi şaka yapiim karşıma cıkıcak takım rehavete kapılsın die bi taktik yaptı

boston-lal finali istiorm lan!!!11
Mesaj tarihi:
mokoko said:
ya boswerin utah ı falan lal-boston finali olsun efsane olsun

Detroit aşağıdaki gibi cıvımadıkça doğunun efendisidir.. Şaka bir yana,LeBron dışında korkum yok bi zahmet hırpalanmış bir şekilde Lebron'u eleyip gelsin Boston önümüze.

Sheed my man
Mesaj tarihi:
Magic'i bu sefer zor geçtik,tartışılabilir kararlar var ama ne olursa olsun Magic gibi başarı hedefleyen bir takım bu kadar amatör hücum etmememli son saniyelerde...Gerek Hedo gerek Lewis clutch şutörler olsa da Pistons'ın vidaları karşısında çok saçma şutları zorladılar.Diğer yandan ilk 2 maç sonunda değinmek istediğim Tayshaun'ın performansıdır,Kirilenko'nun all-star sezonundaki halini andırıyor gerçekten hem yüzdeli hücum ediyor,hem savunmada her işi yapıyor.
Şimdi herkes Magic'in sahasında galibiyet(ler) alacağını planlıyor ama unutulmasınki Magic bu ligde dış saha performansı iç saha performansından iyi olan tek takım(Tepe takımları içinde),o yüzden Pistons'ın çok fazla deplasman stresi çekmeden umduğumun aksine 4-1 veya 4-0'la süpüreceğini düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
bi ara üçlükleri yagdırıyodu orlando ama savunmada yetersiz kaldılar. howard'ı hiç sezon içindeki kadar etkili goremedim daha playofflarda. ayrıca takımın kesinlikle bi oyun kurucuya ihtiyacı var, hido da bi yere kadar yani. o boyda bi adama oyun kurduruyolar resmen adam pg oldu cıktı.
Mesaj tarihi:
Birde eklemeyi unutmuşum, her ne kadar sonuca etki etmemiş gibi görünse de, hakemler berbattı. Şut saatini geri almalar, 2 liği 3 lük saymalar, 2 sn. içinde Shards, D12 ve hedo ya yapılan ciddi dayağı bile göremediler. E takımda mental olarak bitti tabi.
Mesaj tarihi:
Dwight'ın arttırdığı blok ve rebo ortalamaları ve Rashard'ın kıpırdanışları dışında arada bir yüz güldüren Jameer performansları...Magic için play-off'un özütü bu oldu,ama doğuda geleceği en açık takım da kuşkusuz onlar oldukları için bu seneki yarı-final onlara gerçekten yetiyor.
Mesaj tarihi:
bench çok zayıf orlandonun arroyo dışında sayı üreten adam yok o da 4 sayı üretebilmiş det 13 sayı bulmuş benchten
ayrıca 19 top kaybı yapmışlar det 10 top kaybı yapmış
Mesaj tarihi:
S-H said:
bench çok zayıf orlandonun arroyo dışında sayı üreten adam yok o da 4 sayı üretebilmiş

bende buna dikkat ettim. o bench katkısıyla süpürür detroir orlando'yu. ilk 5 süper oynicakta öyle yenicekler anca. çok zor yani.

bu arada new orleans şampiyon mu olucak neler oluyor o seride?
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:
S-H said:
bench çok zayıf orlandonun arroyo dışında sayı üreten adam yok o da 4 sayı üretebilmiş

bende buna dikkat ettim. o bench katkısıyla süpürür detroir orlando'yu. ilk 5 süper oynicakta öyle yenicekler anca. çok zor yani.

evet
kaç maç sürdürebilirler yani süper oyunlarını en fazla 2 maç det savunması eskitiyor adamı resmen.
bence en iyi ihtimal bu seri 4-2 biter.
  • Yeni Oluştur...