Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 sopcastten izliyorum toggie saolsun kanalı gönderdi.
wizardofoz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Son 1 dakikada 4 sayı fark 14 sayı oldu nerdeyse:) nerdeyse değil.. oldu.
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 25 hücum reboundu cekmiş bi takım macı kaybediyor. yazık yahu. memo'ya helal olsun herşeyini koydu ortaya, digerleri de utansın. ikinci macta affettirirler kendilerini insallah. utah gecsin istiyorum turu.
wizardofoz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Çok zor. Ben de geçsin isterim.. ama dediğim gibi. Çok zor.
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 ya boswerin utah ı falan lal-boston finali olsun efsane olsun
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 boston hawksı zor geçti. finale gelmesi mucize olur. kobe sadece serbest atıştan 21 sayı attı adam.şaka gibi. memo 21 sayı 19 rebo.helal. Didier Ilunga-Mbenga'da 3sn girdi çıktı auha
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 boston nereye cıkıyo finale du bakalım :) lakers'ın da belalısı sas var daha, gerci onların da turu gecebilecekleri garanti değil.
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 sas once bi noh u elesin bakalım zor seri olucak gibi sas için lal utahı rahat alır bostonda ole bi şaka yapiim karşıma cıkıcak takım rehavete kapılsın die bi taktik yaptı boston-lal finali istiorm lan!!!11
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 mokoko said: ya boswerin utah ı falan lal-boston finali olsun efsane olsun Detroit aşağıdaki gibi cıvımadıkça doğunun efendisidir.. Şaka bir yana,LeBron dışında korkum yok bi zahmet hırpalanmış bir şekilde Lebron'u eleyip gelsin Boston önümüze. Sheed my man
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 guzel videoymus rasheed sahada ne kdr sertse tam tersi çıkmıs videoda :D RASHEEEEEEEDDD WALLLLAACCCCEEEE
khala Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=IJkUSIuJZRQ bu da efsanedir :D
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 videolar çok şekermiş :) Tüm yorumların aksine ben utah bu turu geçer diyorum. Sloan bir çözüm bulacak bakın görün.
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Magic'i bu sefer zor geçtik,tartışılabilir kararlar var ama ne olursa olsun Magic gibi başarı hedefleyen bir takım bu kadar amatör hücum etmememli son saniyelerde...Gerek Hedo gerek Lewis clutch şutörler olsa da Pistons'ın vidaları karşısında çok saçma şutları zorladılar.Diğer yandan ilk 2 maç sonunda değinmek istediğim Tayshaun'ın performansıdır,Kirilenko'nun all-star sezonundaki halini andırıyor gerçekten hem yüzdeli hücum ediyor,hem savunmada her işi yapıyor. Şimdi herkes Magic'in sahasında galibiyet(ler) alacağını planlıyor ama unutulmasınki Magic bu ligde dış saha performansı iç saha performansından iyi olan tek takım(Tepe takımları içinde),o yüzden Pistons'ın çok fazla deplasman stresi çekmeden umduğumun aksine 4-1 veya 4-0'la süpüreceğini düşünüyorum.
bya Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 şanslıydı detroit ama yine de galibiyeti hakettiler bence, magic henüz bu kadar üst seviye oynamayı öğrenememiş.
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Bu öğrenme işi tamamen tecrübeyle sabit, 2 yıl sonra yenilmez olabilirler doğru parçalar bulunursa. Bullet 2-2 ola olacak bu seri :P
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 bi ara üçlükleri yagdırıyodu orlando ama savunmada yetersiz kaldılar. howard'ı hiç sezon içindeki kadar etkili goremedim daha playofflarda. ayrıca takımın kesinlikle bi oyun kurucuya ihtiyacı var, hido da bi yere kadar yani. o boyda bi adama oyun kurduruyolar resmen adam pg oldu cıktı.
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Birde eklemeyi unutmuşum, her ne kadar sonuca etki etmemiş gibi görünse de, hakemler berbattı. Şut saatini geri almalar, 2 liği 3 lük saymalar, 2 sn. içinde Shards, D12 ve hedo ya yapılan ciddi dayağı bile göremediler. E takımda mental olarak bitti tabi.
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Dwight'ın arttırdığı blok ve rebo ortalamaları ve Rashard'ın kıpırdanışları dışında arada bir yüz güldüren Jameer performansları...Magic için play-off'un özütü bu oldu,ama doğuda geleceği en açık takım da kuşkusuz onlar oldukları için bu seneki yarı-final onlara gerçekten yetiyor.
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 bench çok zayıf orlandonun arroyo dışında sayı üreten adam yok o da 4 sayı üretebilmiş det 13 sayı bulmuş benchten ayrıca 19 top kaybı yapmışlar det 10 top kaybı yapmış
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 S-H said: bench çok zayıf orlandonun arroyo dışında sayı üreten adam yok o da 4 sayı üretebilmiş bende buna dikkat ettim. o bench katkısıyla süpürür detroir orlando'yu. ilk 5 süper oynicakta öyle yenicekler anca. çok zor yani. bu arada new orleans şampiyon mu olucak neler oluyor o seride?
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 BiTcH_oFBaT said: S-H said: bench çok zayıf orlandonun arroyo dışında sayı üreten adam yok o da 4 sayı üretebilmiş bende buna dikkat ettim. o bench katkısıyla süpürür detroir orlando'yu. ilk 5 süper oynicakta öyle yenicekler anca. çok zor yani. evet kaç maç sürdürebilirler yani süper oyunlarını en fazla 2 maç det savunması eskitiyor adamı resmen. bence en iyi ihtimal bu seri 4-2 biter.
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Orlando Detroit'ten 2 play-off maçı alamaz...Çok zor ya,Hedo hatrına umarım yutarım bu lafımı da 4-2 geçeriz Pistons camiası olarak.
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 katılıyorum hani evindeki son maçı kazanır 3-1 olur belki diyorumda yok detroit süpürecek gibi
Öne çıkan mesajlar