Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2008 Playoffs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Play-off topiği daha güncel olduğundan,sezon topiğine yazmak istemedim.
Ginobili açık ara kapmış 6th Man'i...124 birinci sıra oyunun 123'ünü almış...O "1" oyu yine Toronto'nun çıkıntı basın görevlisi vermiştir kesin.Kapono,Delfino'ya falan gitmiştir oyu, Bargnani'ye de tek ROY oyu veren oydu,adam sıfır objektif.
Mesaj tarihi:
Mvp-Kobe
Dpoy-Garnett
Roy-Durant
Mıp-hedo
6th man-ginobili

Ödüller bu sırayla ve bu isimlere gidecek(alttan başlayarak).Arada coach of year ve citizenship ödülü falanda kaynıyor ama mip 1-2 güne açıklanır,roy'dan önce açıklanıyor yada sonra tam hatırlamıoyurm
Mesaj tarihi:
hido alamayabilir mip ödülünü, teselli olsun diye de ayın oyuncusu seçmiş olabilirler, insanın aklına geliyor ister istemez. böyle bi durum olmaz işallah.

bu gece 2.30 ntv magic-raptors
Mesaj tarihi:
bya said:
hido alamayabilir mip ödülünü, teselli olsun diye de ayın oyuncusu seçmiş olabilirler, insanın aklına geliyor ister istemez. böyle bi durum olmaz işallah.

bu gece 2.30 ntv magic-raptors

Abi Mıp'i çok abartıyorsunuz...Yıldız kalibresine yaklaşmış oyuncular için bu ödül pek prestijli olmaz genelde,hatta Arenas,T-mac ve Jermaine gibi all-star gediklisi oyuncular "former MIP winner" gibi taglerle anons edildiler mi kızarlar basın mensuplarına.Artı Hedo bu ligde 9 senedir var,bu ödülü alırsa kendini 8 senede anca kabul ettirmiş olarak bu kadar geç bu ödülü alan ilk oyuncu olacak.O yüzden 2. ya da 3. yıllarını geçiren beklenen çıkışı,daha önce göstermiş oyuncular daha uygun bu ödül için bence.Rudy Gay veya Lamarcus almalı(hatta utanmadan bi daha Monta Ellis'i seçerlerse bile şaşırmam,adam pozisyonuna göre çok ucuk geliştirdi kendini) bana kalırsa ama Hedo alacak gibi...Ben almasını istemiyorum ama.

1992-1993 ChrisChris Jackson
1993-1994 Don MacLean
1994-1995 Dana Barros
1995-1996 Gheorghe Mureşan
1996-1997 Isaac Austin
1997-1998 Alan Henderson
1998-1999 Darrell Armstrong
1999-2000 JalenJalen Rose

Bu adamlar 90'ların ortalarından beri bu ödülü kazananlar 1-2 isim dışında çoğu unutuldu gitti.Ödülün prestijini burdan anlayın..
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Artı Hedo bu ligde 9 senedir var,bu ödülü alırsa kendini 8 senede anca kabul ettirmiş olarak bu kadar geç bu ödülü alan ilk oyuncu olacak.

evet söylediklerine hak veriyorum, ama hido zaten kendini bu sene kabul ettirebildi ancak. sıradan bi oyuncudan, takım lideri, yıldızı haline geldi. yani olay zaten bu. daha önce 9. senesinde bunu başarabilmiş bir oyuncu var mı ki başka? bu, ödüle bambaşka anlamlar katar.
Mesaj tarihi:
BulletRide said:
Mvp-Kobe
Dpoy-Garnett
Roy-Durant
Mıp-hedo
6th man-ginobili

Ödüller bu sırayla ve bu isimlere gidecek(alttan başlayarak).Arada coach of year ve citizenship ödülü falanda kaynıyor ama mip 1-2 güne açıklanır,roy'dan önce açıklanıyor yada sonra tam hatırlamıoyurm

MVP'yi hak eden biri varsa o kişi Lebron James'dir.Yeterince maç kazandıramadı (ki adam daha ne yapsın) hede hödö dersenizde.. Ozaman Bu ödülü Chris Paul almalıdır.

Kobe bu ikisinden iyi ne yaptıda hak ediyor bu ödülü ?
Mesaj tarihi:
Sas,Phx'e saha avantajı vermedi AT&T'de 2-0 montu verdi sırtına...Oysaki bu sene umutluydum Phx'den Sas karşısında sezon içinde 3-1'de üstünlükleri vardı.

p.s : Scott Skiles geyiklerin koçu olmuş,hayırlı olur umarım Milwaukee için gelecek sezon.
Mesaj tarihi:
26 Nisan Cumartesi Saat 03:00 New Orleans Hornets vs Dallas Mavericks (game 3)(2-0 NOH) NTV

26 Nisan Cumartesi Saat 22:00 Orlando Magic vs Toronto Raptors NTV (game 4) (2-0 ORL)

27 Nisan Pazar Saat 00:00 Clevleand Cavaliers vs Washington Wizards (game 4)(2-0 CLE) BANT yayını NTVSPOR
Mesaj tarihi:
supremeallah said:
80% kobe ye werecekler mvp yi bi; e maglum yaş geldi 30 a artık. cp3 ve lbj in onunde uzun yıllar war die wermezler gibime geliyor. ama kesinlikle hakeden bence cp3 dir.

kobe her sene yaptıgı seylerden farklı bişey yapmadı ki bu sene. bildigimiz kobe yani. mvp olacaksa chris paul olsun bu sene, o olamayacaksa da kimse olmasın.
Mesaj tarihi:
Cp3 tüm sezon:

Tyson-West-Peja-Mo ile beraber eksizsiz oynadı...

Kobe 82 maçın 55'inde Gasol'süz,45'inde Bynum'sız bir sezonda Radman'lar,Berk'ler,Fisher'lar,Kwame'lerle bir sezon geçirerek takımını her zaman zirvede tuttu bu sezon tek silah arkadaşı dediğimiz Odom bile sezonun son periyodu coştu o kadar,istatistik olarak 1-2 örnek gösterilecek sezonundan kötü istatistiklere sahip olsada,takımını oyunda tutmasını bildi,CP3 zaten çok iyi bir kadronun mükemmel oyun kurucusu olarak Noh'a sınıf atlatmış olabilir ama MVP için biraz daha beklemesi gerekecek.
Mesaj tarihi:
iyi kadro dediğin kadro için senenin başında bu boktan kadroyu oynatıyor helal be paull demiyorlarmıydı?
şimdi adamlar oynayınca iyi kadro mu oldular. bence bildigin kötü bir takım hatta adam gibi oynamasını bekleyeceğimiz morris p. bile rezil statlara sahip.

bilmiyorum ama bence c.paul daha çok haketti ama kim olur onu zaten görücez bi kaç güne
Mesaj tarihi:
David West-Tyson Chandler pota altına sahipsen ve dış şutörün Peja ise,herhangi bir sakatlığa rastlamazsan kafadan play-offsun,bu kadroya bo.tan diyen bşi anlamıodur baskeboldan,benim şahsen geçen seneden beri xbox'da bile takımımdır New Orleans...Kafadan play-offu batı 2.liğine kadar taşımak Cp3'ün başarısıdır.Cp3 başarılıdır,eğer Nash'in Phx'de yaptıklarına 2 sene üstüste MVP verildiyse CP3'e 4 tane verilmelidir ama Kobe is Kobe...Bu ligin markasını görmezden gelmeyelim Zen-Master'la beraber bu sene inandılar başradılar.Kobe is MVP
Mesaj tarihi:
Rlx'a katılıyorum onları adam eden kişi zaten Chris Paul. Şimdi ne arıyoruz istatistik dersen normal sezonda nba'in veririmlilik istatistiginde (Fantasy Rating) birinci bitirdi adam. Playofflarda da hızından hiç birşey kaybetmedi zaten aynı oyununu sürdürüyor. Kobe'nin önde olduğu tek şey normal sezonda Lakers'ın Noh'dan 1 maç fazla kazanıp lider bitirmesi . Bunun içinmi vermeleri lazım Kobe'ye ?
Mesaj tarihi:
Masticore said:
Rlx'a katılıyorum onları adam eden kişi zaten Chris Paul. Şimdi ne arıyoruz istatistik dersen normal sezonda nba'in veririmlilik istatistiginde (Fantasy Rating) birinci bitirdi adam. Playofflarda da hızından hiç birşey kaybetmedi zaten aynı oyununu sürdürüyor. Kobe'nin önde olduğu tek şey normal sezonda Lakers'ın Noh'dan 1 maç fazla kazanıp lider bitirmesi . Bunun içinmi vermeleri lazım Kobe'ye ?

Ajan fantasy rating bakarsan Baron ve Josh Smith dağıtır burayı onu geçecez,efficeny rating diosan da Lebron bu işin erbabı ama o da doğu gibi zayıf bir konferansta iyi bir rostera rağmen kötü bir yüzdeyle takımını 4'ten soktu play-offlara...Chris Paul'un oynattığı takıma kötü diyenlerdenimisiz bilmiyorum ama en az Tyson ve West ile bile bir takım alır başını yürür.Bence kadro ağırlığı ile Lakers'dan daha öndedir Noh sene başında.
  • Yeni Oluştur...