-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Xp home kullanıyorum üstüne sp1 i yüklemiştim yükledikten sonra bi türlü activate edemiyorum ,hiç bi yöntem çalışmıyo eski ayarlara dönmenin bi yolu varmı, yada sp1 activate etmeyi bilen varsa pm atsın bi zahmet
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 aktivasyon hedesi mi. du bakim bisn..[signature][hline]-End of Transcription-
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 SP1'i uninstall edince aktivasyon düzelmez. Ayrıca SP1'i uninstall etmek için yüklerken dosyaları yedek al diye seçmen gerekir. Activasyon programı çalışıomu ? Çalışıosa orda altta telefon ile aktivasyon olması lazm. Gelen ekranda cdkey girme yeri var ordan yeni cdkey girip aktive et demen lazm. Tabi cdkeyi kabul ederse. Artık cdkey'i nerden bulursun bilemem :D[signature][hline]This Cat Scratches Free.
hasansemre Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 bi click her derde deva bi bak belki aktivasyon ile ilgili bişiyler bulursun :)[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill...
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 catscracth o dediğin olay sp1 de olmuyo denedim
Öne çıkan mesajlar