Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PKR / Online 3D Poker


RabbiT

Öne çıkan mesajlar



İnternette gerçekten çok poker sitesi var ama bence içlerinden en iyisi gerek 3D görünümü gerekse diğer ince ayrıntılarıyla PKR Poker. Zaten sizler için bilgilendirici videoları ve görsel desteği aşağıya koydum. Keyifle izleyeceğinizden ve bir fikir sahibi olacağınızdan eminim. Bu site hakkında teknik bilgi vermem gerekirse de iki tür poker oynayabilirsiniz. Bunlardan birincisi ve en çok oynanılanı Texas Hold'em, diğeri de Omaha. İkisini de gerçek ya da oyun parasına oynayabiliyorsunuz. Bütün grafiklerin 3D olması oyuna ayrı bir gerçeklik katmakla beraber insanı içine çekiyor. Tercihinize göre oyunu istediğiniz kamera açısından oynayabilirsiniz. Benim en sevdiğim özelliklerinden biride masada oturan karakterleri siz kendiniz yaratıyorsunuz. Yani kendi yüz tipiniz, göz ve saç renginiz, saç modeliniz, kıyafetinizden tutunda taktığı tüm aksesuarlara kadar siz belirliyorsunuz. Ayrıca oyun sırasında kahkaha atması, sevinmesi, üzülmesi, kızması, alkışlaması, tebrik etmesi ya da teşekkür etmesi gibi buna benzer birçok animasyonu da istediğiniz zaman butonlara basarak yaptırabilirsiniz.

Masalar 2,6 ya da 10 kişilik. Tercih size kalmış. Havuz kenarında, gemi güvertesinde ya da barda masa seçebilirsiniz. Limitli ya da limitsiz oyun seçenekleri var.

Turnuvaları da oldukça kaliteli. Freerolls turnuvalara para vermeden katılabilir ve dereceye girip az da olsa bir para kazanabilirsiniz. Çok para kazanmak isteyenler için giriş ücreti yüksek masalarda mevcut. Tabii bunun için kredi kartı şart.

Kısacası, PKR Poker önerdiği birçok turnuvasıyla, 3D grafik özelliğiyle, herkese hitap eden masalarıyla kesinlikle denenmesi gereken bir poker sitesi.








Ve videolar :





Poker sever bir insan iseniz kesinlikle hiç düşünmeden indirmelisiniz. Hem çok kişi oynar ise geceleri paticenek poker kapışırız fena olmaz.

Siteyi gezmek isterseniz buraya; programı indirmek istersenizde buraya tıklamanız gerekmektedir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...