Gallant Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Dark ın dediği gibi 4-5 sene önce yapılsaydı, meşhur olabilirdi. Polis in güvenlik kontrolünden bomba dolu çanta geçirmesi saçma olmuş, "Kardeş polis misin?" "Evet, buyur tabancamda var", "oo tamamdır kapattım geç sen" kim olursan ol bu durumda çantan aranır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Özellikle Başkanı kaçıran, kardeşi rehin alınmış özel ajan çok komikti. Binlerce kişiyi öldürüyosunuz, ABD başkanını kaçırıp etrafındakileri öldürüyosunuz ama bunu yapınca benim kardeşimi geri vericeksiniz dimi? dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 fena film değildi. vakit geçirmek için çok iyi bir film ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 forgiver said: Luriel said: film daha oncede dedigim gibi saçmalıklarla doluydu. perdeni arkasında adam duruyodu gördük daha once sonra yok efendin vantilatörmüş. sonra efendim sıkış teknoloji yapta cep telefonundan adam vuran sniper nedir. bide sonunda arkadaşların dedigi gibi bomba patlatmışsun kızı ezmicem die ambulansı devir daha neler. sonra şişko üst geçitten kameraya çekerken önünde teller var ama kamerada görünmüyolar. ne biliyim daha bi sürü vardı çok oldu izleyeli hatırlayamıyorum. vantilatör, teller odada amatör kamerayla gözüken adam vantilatörü kontrol etmeye giden adam belki tellere dayamıştır kamerayı :) ondan gözükmüyordur baktım teller o kadar geniş degil parmagın anca girer. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 güzel sayılabilecek bir film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar