Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hed Kandi

Sovereign

Öne çıkan mesajlar

Hed Kandi . com

Cafe Del Mar gibi konsept albümler sunan bir kuruluş. Kendi DJ'leri de var, ayrıca etraftan albüm konseptlerine en uyan şarkıları bulup da ekliyorlar. Şarkılar genellikle House müziğinin kapsadığı çeşitli genre'ları içeriyor.

Konseptlerden bazıları:

Kandi Lounge
Twisted Disco
Back to Love
Beach House
Disco Heaven
Disco Kandi
Nu Cool
Serve Chilled
Winter Chill
Stereosushi

Kendilerine has bir artwork'leri de var. Ve tek kelimeyle inanılmaz bir artwork diyebilirim. Her albüm kapağına koydukları bu artwork'ler seksi ve aşırı şık giyinmiş kadınları gösteriyor.

Bu da bir örnek:

Başka 2 örnek daha:

İndirdiğim her Hed Kandi albümünde yüzlerce defa dinlediğim inanılmaz güzel şarkılar var.

Hed Kandi ayrıca çeşitli büyük şehirlerde partiler veriyor. New York'tan Kahire'ye, LA'den İbiza'ya kadar her yerde partiler düzenliyorlar ve bu partiler inanılmaz oluyor. İbiza'da düzenli olarak Hed Kandi çalan gece klubü de var.

Örnek bir Hed Kandi partisinden resimler: Tık

Bunun haricinde kendi uçakları bile var. Kuyruğunda Hed Kandi artwork çizilmiş. İngiltere'den İbiza'ya düzenli uçuyor. Uçakta parti falan yapılıyor, içkiler sunuluyor inanılmaz güzel Hed Kandi hatunları tarafından:

Sosyal ağlarda paylaş

buddha bar fena değil de Cafe Del Mar'ın yanında bir hiç olarak kalır bence.

Bana göre 2'sini karşılaştırmak gerekirse:

Cafe Del Mar'ın 10 albüm ve 100 şarkısı varsa %90'ı kaliteli ve kulağa süper hoş gelen bir müzik.

Buddha Bar'ın 20 albüm ve 200 şarkısı varsa %40'ı kaliteli.

Buddha Bar'la Cafe Del Mar chillout ağırlıklı oluyor.

Hed Kandi'de chillout var ama çok az. Hed Kandi daha çok mood swing, happy hour müziği, dans, tekne, yaz, kumsal müziği..
Sosyal ağlarda paylaş

Sovereign teşekkürler abi XD tam böle topiğin başında kim acaba diye girip fail olacakken tanıtım görünce sevindim XD

buddha bar genelde yavandır belirli yerlerde dinlenebilecek arada bi bayacak müziklerle doludur. ama cafe del mar adamı başka alemlere götürür. hed kandi de denicem bakalım :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...