Aytoz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 ya oyun inanılmaz yawaş çalışıo bende hızlandırmanın yolunu bilen war mı
replikas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 pc'in yetmiyordur benim ekran kartım 64mbiken ISS'i almıştım çok yavaştı mesela.[signature][hline]It Is A Good Day To Die
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 bilgisayarla alakalı deil cogu insanda calısmıo yavaş yani. ps oyunları böle olu ohep ztn pc de[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee
replikas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 zaten iss'nin menüsü falanda iğrençti alakasız tuşlarla kontrol ediyodun oyunu tam ps uyarlaması olmuştu yani.[signature][hline]It Is A Good Day To Die
Aytoz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 pc'den olduunu sanmıorum level'da bunun için ayrı bölüm war ekran kartı uyumsuzluğundanmış çözümü de yazıo ama hiçbiri düzeltmedi neyse ya ztn klavyeyle bayıyomuş oyun
Kamikera Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 bende de öyle patch etki etmiyor. Bunun için yapılmış kğçğk hızlıandırıcı programlar var bunları çekmen lazım. Bir de windowed mod dene bakalım
Öne çıkan mesajlar