wolfgar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Free Uo Shard Nova Worldde satılık Acc. www.novaworld.com Aynı accountta 2 karakterim var Wolfgar- Sw,Archery,tactick,heal,anatomy,Archery 100 Lumberj. 80 R.spell , Magery 40 Lawa Departure- poisoning,Alchemy 100 mage,Eva,Meditation 70 Msn [email protected] Icq 226149011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Bende bende Aynı shardda oyunu bırakıyorum derslerden dolayı arkadaşın ilanına tecavüz gibi oldu ama alıcıysanız önce onunkini düşünün daha sonra benimkine bakın gerçi benimki thief char Thief : Madenci GM Stealing GM Snooping GM Hiding GM Stealth GM Mining 80 Tinkering 50 Magery 56 Tactics 45 Wrestling Mage : Mayan GM Magery GM Inscription GM Evaluating Int. GM Meditation GM Poisoning 50 Resisting Spells Bankaları oldukça Dolu toplam 1.4 M (1.400k) para var. Magical set parçaları ve magical silahlar var. Thief de mining ve tinkering var. Hem ismine uyumlu hemde disguise kitleri kendisi yapabiliyor. Valorite set fln var 15 civarı rainbow robe war 6 - 7 tane Rainbow binek var 2 tane renkli zos 1 tane renksiz zos var. Guildstone var. Ayrıca Madenci isimli hırsız char bir efsanedir bir efsaneye sahip olmak ayrıcalıktır =) Ben oyunu bırakıyorum bu yüzden char boşa gitmesin diye satiyim bari dedim. Fazla para istemicem. ICQ dan ulaşabilirsiniz. Gm arkadaşlar yardımcı olacaktır güvenli alışveriş yaparız. ICQ : 651567 ps: novaworld forumlarından copy/paste edilmiştir.[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar