kymophobia Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 zamanın birinde, gelecekte, insanlar ve makinalar beraber yaşamakta... romudo şehri hepsine ev sahipliğinde... duyguların alındığı, pasifize edildiği bir ilaç ile devlet herkesin üzerinde. duygu olmayınca da herkes düzen içinde. ama bu düzen ütopyası seri cinayetler ile çöküyor, çatlamaya başlıyor ya da... ril meyer olarak araştırmaları takibe başlarken "uyanış" çıkıyor karşımıza. ve tüm düzen değğişmek zorunda kalıyor o dakikadan sonra... önümüzdeki ay vizyonda olacak, o yüzden puanlama yapmıyorum ama bir kısım equilibrium kokuyor, o yüzden garanti beğenirim diyorum. ilk bölümü yayınlandı. resimlerden beklediğim kadar "aman tanrım!" bir karakter yerine daha insancıl bir esas alınmasına sevindim. muhakkak deneyin. şöyle de bir iki resim vereyim; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 bu resim sürekli internette dolaşıyor, millet de bakıp bakıp gaza geliyor. sen çektiysen 1-2 gerçek ss koysana, biz de doğru bir görüş alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Ben Bu Hatunla Evlenicem.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 bu arada ilk mesajım bu diziden çok önce yazılmıştı. sadece kopyala/yapıştır yaptığım için "ay sonra olacak" falan gibi ibareler var. dizi başladı yani çoktan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 evet kesinlikle alacam ben bu hatunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 hatun süper çizimlerde güzel ben merak ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tah33 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 bunun bi torrent link i var mıdır.çünkü bearshare de bulamıyorum.yeni olduğundan olsa gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 http://datorrents.com/download.asp?id=6841&name=%5bsoftsubs%5d%20ergo%20proxy%2001%20%5b1280x720%5d%20%5baac5.1%5d%20%5bfe8b7fb6%5d.torrent http://bt.94kan.com/torrents/0/98ab6d335694ce4c6313f0bc9c4fac1f574fadaf.torrent iki farklı gruptan. üstteki softsubs, alttaki jellycaption team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 arkadaş indirmiş,bana da verdi velakin daha yeni olduğu için altyazılar yok.aradım bulamadım.bulabilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 ingilizce altyazısı var zaten içinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madhal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 mkv ise codec sorunudur. haali splitter ile bende goremiyorum altyazılari. baska codec pack veya vlc playerla bi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 softsubs hangi gun yayinliyo bolumleri ? ilk bolum ne zaman cikmisti ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 hmm ustte sordum ama bende altyazilari lari goremiyorum softsubs in yayinladigi 1.bolumun. maroska codec pack yuklu klasik media player la aciyorum ama gozukmuyo varmi bi cozum/tavsiye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ilk bölüm 11'inde geldi. bende sadece ffdshow yüklü, mpc kullanıyorum. asla başka paket yüklemem... canavar gibi, hiç sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ffdshow matroska nin icinde yuklu onun disinda player lar ayni , alla alla niye goremiyorum acaba ... tamam hallettim,tesekkur yinede... [ Mesaj 22 Şubat 2006, Çarşamba - 03:39 tarihinde, Ringwraith55 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ben formatı tanımayınca vlc de açmıştım.neyse istanbul a dönünce denerim artık.yukarda yazan isimlerin çoğundan birşey anlamadım gerçi :p neyse google dan bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 matroshka bir codecten ziyade splitterdır zaten. o yüzden onun yerine son sürüm ffdshow kurulması herşeyi halleder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 cccp diye bir codec pack vardı (kaa'nındı sanırsam) nette aratırsanız bulursunuz gayet güzel bir paket tavsiye ederim. bu sırada anime güzelmiş aslında bu tür çizimleri pek sevmiyorum (sanırsam last exile ile aynı çizim yöntemi). ilk bölüm abartılacak kadar ilginç gelmedi şahsen ama devamına bakacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 cccp'ye kaa sadece destek veriyor. aslında tüm çözücülerin temizlenip düzgün çalışanversiyonlarının bir araya getirildiği bir paket. rizon'dan çıkan bir fikre katılan tüm fansub ekipleri de destekliyor. gene de h.264 ve h.266'da çok fena çakılabiliyor, ayrıca da ses sorunu yapabiliyor. özellikle whitebase çalışmalarında muhakkak saçmalıyor. o çok tartışıldı ama hala da sorunlu. uyum sağlasın diye eski bir çözücü kullanıyorlar muhakkak, o da bütün paketi bozuyor. ama sadece 1, 2 grubun 1 2 yayınında sorun yaptığı için es geçiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 eee nerde bunun 2. bölümü ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 2. bölüm "4.mart.2006" tarihinde yayınlanacak. şimdilik beklemeceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 konusu equibilirium mu nasil yaziliyorsa işte ondan alinti falan mi?yoksa film animeden mi alinti.o filminde konusu duygularin ilaç ile bastrilmasi üzerineydi edik:ilk msginda yazmissin zaten equibilirum kokuo die gormemisim.konu kismini okuyunca direk aynisi geldi aklima benimde. [ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 19:57 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 oha 3. bölümde elemanın tipi ne değişti ya. Sadece gözlerini açtı. Açılış ve kapanış nedense bana hep Lain hatırlatıyor... Ama güzel olacak gibi merakla bekliyoruz (ciddiyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 ben Equibilirium la alakasını göremedim, sadece ideal vatandaş olmak diye bir benzer kavram var ki, bu zaten pek çok bilimkurguda geçer. Onun dışında entrika, gizem, politika, daha pek çok şey bu seride. Ben çok beğendim, şimdilik tavsiye de ederim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar