Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ergo proxy

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

zamanın birinde, gelecekte, insanlar ve makinalar beraber yaşamakta... romudo şehri hepsine ev sahipliğinde...
duyguların alındığı, pasifize edildiği bir ilaç ile devlet herkesin üzerinde.
duygu olmayınca da herkes düzen içinde.
ama bu düzen ütopyası seri cinayetler ile çöküyor, çatlamaya başlıyor ya da...
ril meyer olarak araştırmaları takibe başlarken "uyanış" çıkıyor karşımıza. ve tüm düzen değğişmek zorunda kalıyor o dakikadan sonra...
önümüzdeki ay vizyonda olacak, o yüzden puanlama yapmıyorum ama bir kısım equilibrium kokuyor, o yüzden garanti beğenirim diyorum.

ilk bölümü yayınlandı. resimlerden beklediğim kadar "aman tanrım!" bir karakter yerine daha insancıl bir esas alınmasına sevindim.
muhakkak deneyin.

şöyle de bir iki resim vereyim;

Mesaj tarihi:
http://datorrents.com/download.asp?id=6841&name=%5bsoftsubs%5d%20ergo%20proxy%2001%20%5b1280x720%5d%20%5baac5.1%5d%20%5bfe8b7fb6%5d.torrent

http://bt.94kan.com/torrents/0/98ab6d335694ce4c6313f0bc9c4fac1f574fadaf.torrent

iki farklı gruptan.
üstteki softsubs, alttaki jellycaption team
Mesaj tarihi:
ffdshow matroska nin icinde yuklu onun disinda player lar ayni , alla alla niye goremiyorum acaba ...

tamam hallettim,tesekkur yinede...

[ Mesaj 22 Şubat 2006, Çarşamba - 03:39 tarihinde, Ringwraith55 tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ben formatı tanımayınca vlc de açmıştım.neyse istanbul a dönünce denerim artık.yukarda yazan isimlerin çoğundan birşey anlamadım gerçi :p neyse google dan bakarım.
Mesaj tarihi:
cccp diye bir codec pack vardı (kaa'nındı sanırsam) nette aratırsanız bulursunuz gayet güzel bir paket tavsiye ederim.
bu sırada anime güzelmiş aslında bu tür çizimleri pek sevmiyorum (sanırsam last exile ile aynı çizim yöntemi). ilk bölüm abartılacak kadar ilginç gelmedi şahsen ama devamına bakacağız
Mesaj tarihi:
cccp'ye kaa sadece destek veriyor. aslında tüm çözücülerin temizlenip düzgün çalışanversiyonlarının bir araya getirildiği bir paket. rizon'dan çıkan bir fikre katılan tüm fansub ekipleri de destekliyor. gene de h.264 ve h.266'da çok fena çakılabiliyor, ayrıca da ses sorunu yapabiliyor. özellikle whitebase çalışmalarında muhakkak saçmalıyor. o çok tartışıldı ama hala da sorunlu. uyum sağlasın diye eski bir çözücü kullanıyorlar muhakkak, o da bütün paketi bozuyor. ama sadece 1, 2 grubun 1 2 yayınında sorun yaptığı için es geçiliyor.
Mesaj tarihi:
konusu equibilirium mu nasil yaziliyorsa işte ondan alinti falan mi?yoksa film animeden mi alinti.o filminde konusu duygularin ilaç ile bastrilmasi üzerineydi

edik:ilk msginda yazmissin zaten equibilirum kokuo die gormemisim.konu kismini okuyunca direk aynisi geldi aklima benimde.

[ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 19:57 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ]
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
oha 3. bölümde elemanın tipi ne değişti ya. Sadece gözlerini açtı. Açılış ve kapanış nedense bana hep Lain hatırlatıyor... Ama güzel olacak gibi merakla bekliyoruz (ciddiyim)
Mesaj tarihi:
ben Equibilirium la alakasını göremedim, sadece ideal vatandaş olmak diye bir benzer kavram var ki, bu zaten pek çok bilimkurguda geçer.

Onun dışında entrika, gizem, politika, daha pek çok şey bu seride. Ben çok beğendim, şimdilik tavsiye de ederim yani
  • Yeni Oluştur...