Eloise Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 youtube yorumlarindan said: o condomu biip soksunlar a dot q birde bu karının fan clubu mu var a dot q uye olanda onun kasar olan kızlardır erkek lerde mastiramasyon yapmak için tugbaya bakıyordur biiiiiiiip cakayım bu kasarın mastiramasyon! dsafdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 erosun reklamını alması cok kotu olmus.insanın kafasından cıkmıyo melodisi. bi de reklamda bi kafa sallayısı var tugba ablamızın o da aklımdan cıkmıyo.i need help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 mastiramasyon asduhahsuds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 abi yazık ya klibe şarkıya tuğba ekinciye kesinlikle değil o yorumlara yazık bu kadar mı boş yaşıyoruz bu kadar mı önyargılı yaşıyoruz ya.Kondom kullanmak ahlaksızlık namussuzluk terbiyesizlik afedersiniz orospuluk mu sayılıo iyi o zaman kullanma 30 tane çocuğun olsun yani o çocukları yaparken ar namus yok kondom diyince biri ar namus kalmadı oluo.Ar namus başlı başına anlamsız boş bi ifade ya bıktım bu türk insanın özelliğinden insanımızı çok seviyorum ama şu eğitimsiz yönü beni kahrediyo herşeye önyargı ya millet aids mi olsun hastalık mı kapsın seviyeli bi ilişki yaşasın kondom kullansın ala ala yuh ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 eros alınmaz abi konsantre fln gitti yani tuğba ekinci gelcek aklına sonra asdfasfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 eline, beline sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar