bliywig Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 du bist für mich wichtig aber du nicht mehr saçma bi konu oldu özür dilerim ama almancam kıt olduğu için sormak zorundayım sizlere bu ne demek ?
Sage Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Sen benim için önemlisin ama artık değil, veya Sen benim için önemlisin ama daha fazlası değil, anlamına geliyor. Anlatım bozukluğu var ya :p (lanet olsun öss)
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 benim için önemlisin ama artık değilsin ama kötü bir almancayla yazmış yazan, başka bir şey de demek istemiş olabilir =) edit: benim için önemlisin ama sadece sen, senden fazlası/başkası değil demeye de çalışmış sanırım pardon, başka bir cümle al kötü bir almanca o =) (du, dich?)
bliywig Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 teşekkürler ama hiçbir bilgim yok almanca hakkında bu söylediklerinizden hangisi daha yakın bu cümleyi yazan kişinin düşüncelerine sizce? biraz yazdıklarınızın anlamları farklı yerlere çıkıyorda ? :S
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 öncesinde başka birşeyle alakalı birşeyden bahsediyorsa, artık seni tercih etmiyorum benim için önemli olsan da demiş olabilir. tek başına düşününce tamamen zıt 2 şey söylüyo anlamsız yani.
kaplumbaða Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 bu cümle yanlış ya,ikinci cümlede fiil yok.
Öne çıkan mesajlar