kopekolduren Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Merhaba arkadaslar bi sarkı var adını hatırlamıyorum yardımlarınızı bekliyorum sarkıyı hatırladıgım kadarıyla , sarkıyı sanki biri kasete almıs gibi, bir erkek gitar calarak soyluyor sarkıyı, nakarat kısmında bi bayan eslik ediyor , gokhan turkmen tarzı ama biraz daha hareketli sarkı kafayı yıyecem hic bi sozu,yada sarkıcı ismi aklıma gelmiyor, belki de gokhan turkmen soyluyor ama bulamadım, yardım edin lutfen :D pati gucune guveniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 belki emre aydın sarkısı da olabilir hala arastırıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 yesss azimli fare olayı:D evraka buldum :D grup koridor ,senin o gozlerin varya cok tesekuurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 bu şarkıda bayan vokal hatırlamıyodum ben ama neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 ben bunu dinlemistim oyle aklımda kalmıs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar