CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Bütün demiyelim de çoğunluk daha doğru olur! :) :P EU tabiki saat farkı, lag, latency bakımından Turkiye için tek seçenek fakat; nedendir bilinmez bu zamana kadar oynadığım bütün oyunlarda US server'ın da daha çok eğlendim.
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 US teyiz biz! American gençliği olarak :P
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 heheh o zaman olmadı işte :D beraber olamayacağız desene
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Seni US'e alalım nede olsa US başlığı bu! :)
aquila Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 euya gelirimde hafta ici primtimea giremem.
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 raid maid yapmayip casual oynancaksa us ten eu oynanir da raid flm da yapicam diyorsan zor sahiden, oglen 12 1 de raid yapamaz kimse kanimca =)
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Aynı topiği ben Wow için açmıştım release den önce. Millet oo tabiki US, %100 US te oynarız falan dedi. Sonra eno, chosen vs gittik guild açtık. 2 tane Türk gelmedi. Yok zor oluyor, yok bizim arkadaşlar EU ya başladı. Bırakın bu ayakları, nerde oturuyosanız ordan oynayın. Avatar Rulz bu arada...
Öne çıkan mesajlar