cado Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 fifa 99 da paso kendimi yere atip duruyordum ctr+q du sanırım tuşuda :D popescu ile az gol atmamıştım orta sahadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Ben q ile kalecilere girerdim çok zevkli olurdu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 evet 98 ve 99 dan sonrası yalan hiçbiri bunlar kadar sarmadı. o yıllarda biz arkadaşlarla toplanıp saatlerce oynardık. onun tadı başka olurdu tabi. belki ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 98 de salon futbolu olmalı, o da çok iyiydi. ondan sonra 2000 de hile yazıp kırmızı kart göreni ufo ile postalama, pas veren oyuncuya yıldırım çarpması. = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar