Spacecake Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 evet e51 almayı düşünüyorum fiyat performans oranı iyi gibi geldi.düşünceleriniz nelerdir ? veya önereceğiniz başka modeller ? ihtiyacım şık olması oyuncak gibi olmaması ( n serisi) wireless olması kamera hiç önemli değil çok dandik de olabilir olmayabilir de hatta.ve pili çok gitmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 pili cok gitmiyor 3 belki 4 gun gidiyor, kamerasi onemli degil demisin zaten fotograf cekimleri basarisiz, 2MP akranlarindan kotu; internete rahat baglanyor wireless lari kolay yakaliyor, voip olanagi var, islemci hizi(369mhz) ve kendi bellek miktari(130mb) yuksek; ancak SAR degeri ust seviyede(1.40w/kg) ne kadar dert olur bilmiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Turkcell kampanyasından blackberry 8820 aldım. Tr ye geldi haftaya gidince görücem. Şekli güzel gözüktü bana. Ama canlı görmediğim için bilemiyeceğim. Rihanna kullanıyor sonuçta güzeldir :D Kamera yok gps var wireless var başka ne var bilemiyorum :) http://nerdwithswag.com/wp-content/uploads/2007/05/bb88201.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar