Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Piranha Hummer Plus 2GB

JD

Öne çıkan mesajlar

Bu mp3 playerı kullanan oldumu hiç ?? üzerine 8 gb lık micro sd taksam bi yavaşlama gibi bişey sözkonusu olurmu ? birde bu ürünü internetten değilde gidip stın almak istiyorum nerede bulabileceğimi söylermisiniz ben bulamadım ... sağolun
Sosyal ağlarda paylaş

Peki bana şöyle makul bir mp3 player önerirmisin.Düşüncem 10 gb fln yapmak mp3 playerı ya sd kartla yada direk sabit hafızası 10 gb olarak almayı düşünüyorum ama ipod fln çok pahalı ya creative in zen var 2 gb dahili hafıza bide slotu var onumu alsam diye düşünüyorum alet 220 ytl 200 ytl de 8 gb lık kart olsa 420 ytl ye fitim . buna başka bi alternetifim varmıdır
Sosyal ağlarda paylaş

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=mp3player+alirken+dikkat+edilmesi+gereken+hususlar şöyle bir link verebilirim.

2+8gb aslında iyi fakat zende takılı kalma derim.. fakat ne seçersen seç fakat piranha olmasın :)

ha illa ben zen alıcam creative istiyorum dersen şuraya da bir göz at.

son olarak şahsi görüşüm eğer müzik dinlemek istiyorsan yanına video ekranı gereksiz. sade düz kalem gibi bir mp3player seni idare eder böylece müzik dinlerken yere düşürsen bile ekran çizildi diye dert etmezsin :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...