Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 2008 son bahar donemi icin Erasmus`um kabul edildi , 5 ayligina (+5 ay da opsiyon var ) Isvec in Vaxjo uni sine gidiyorum.Var mi Isvec`te olan pati o donemlerde ? ( Korax orda sanirim bi onu biliyorum ) Egitim sistemiyle ve insanlariyla ilgili de ipuclari da alabilirim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 insanlar sarışın ve beyaz tenli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 CaNNi said: insanlar sarışın ve beyaz tenli skandal! yeter lan o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 bende blekinge üniversitesinde olacam :) Bikaç "tip" versin İsveçi bilenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 öğrenci ortamları harici gece kulüplerinde fazla elitist takılıyorlar sanırım, yani kızları da erkekleri de dış görünümlerine saatler harcıyorlar öncesinde, ama eli yüzü düzgün esmer erkeklerin şansı yaver gitmemesi için bir sebep yok. hı pardon, penth gibi olmamak lazım, onun haricinde yukardaki geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar