Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Giovanni said: 16 EST bizde 23 oluyor teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 download olayı sıçtı iyice,gamespot download manager bozuldu dosyaları indirirken hata veriyor,torrent dosyası koydular siteye, 6 seeder var 700 leecher...şaka mı ya off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 oha diger adresime de geldi beta key lolz, WTS ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 gratz =), bana hala gelmemis, bitmistir artık di mi ? bu saatten sonra da gelse, indirmemiz betanın bitisini bulur =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 abi official forumda satmayı çalıştım keyi 2 gün ban yedim,mesaj filan yazamıorm foruma şimdi XDD evet bitmiş keyler bu arada,geçmiş olsun open betaya girersin artık 12 gün sonra :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 bana da gelmedi yok mu fazladan alan biri ? verin pls verin gayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 ben de vardı satmayı düşünüyodum,ban yedikten sonra kendime geldim ve arkadaşıma verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar