Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cocuk.


Soulbringer

Öne çıkan mesajlar

O kirli sokaklarin birisine hic ait olmadigini aklindan gecirirkende hala o kirli sokagi boylu boyunca suzuyordu.Kirlenmis sokagin gerisinde kimseler yoktu. Sanki herseyden kaciyormuscasina sehir bu kirli sokaktanda kacmisti. Bombos cop bidonlari ve kimsenin olmadigi bir kirli sokak onun gozlerinin icine bakiyordu. Biraz neselenir gibi oldugunda gokyuzunden yagan asit yagmuru ustundeki peltelesmis korunakli alasimin ustunde garip tinilarda sesler birakip kulagina boguk sesler esliginde dolmasinada goz yumarak ilerledi sokakta. Ic cekerek mirildandi oysaki hersey 1 gun oncesine kadar ne kadar asagilik ve pislik bir o kadarda gunah icinde idi...

Kirli sokak olarak adlandirdigi o sokagin terk edilmis olmasina sevinirken tum sehirin yok olmasina boynu bukuk sekilde izleyerek cevap veriyordu adeta. Mirildanmalar halinde kendi ile konustu. ''15 Nisan.. Evet bundan 4 gun once 11 Nisan di.. Arkadaslarim vardi benim ve onlarinda arkadaslari ve onlarinda arkadaslari..Aileler, isimler...'' duraksadi ve asit yagmurunun durdugunu fark etti. Uzerindeki alasimi yenilemesi gerekiyordu ama o korunakli yere gitsede birseyin degismeyecegini acimsi bir bogaz yutkunlugu ile animsayarak oylece bombos olmus buyuk sehire bakisini surdurdu. Hersey o belli belirsiz saklambac oyunu yuzunden olmustu.


1 Nisan Isvicre
Saat 00:00

Yogun sisli yolun buyuk bir mistik tabloyu andiran sisleri arasindan fazlada isiltili olmayan iki fari olan eski bir chevrolette atesli bir tartisma yasaniyordu. Arabayi kullanan bayan sessizce yola dogru bakisini surdururken yanindaki erkek avazi ciktigi kadar sesli bir sekilde ''Bak Rose! Onlarla anlasma saglanamaz! Biliyorsun cok yaklasildi! Yapmamaliyiz!!ROSE!!!'' Kadin hafif bir gulumseme ile ''Anliyorum hayatim ama artik bizi bekliyorlar o yuzden artik bunu hazmetsen iyi olur''Adam ve kadin buyuk bir sukunetle arabanin icinde oylece bekliyorlardi. Araba ise kendi kafasina gore gidiyormuscasina aheste bir sekilde yokusu tirmaniyordu. Sislerin bir sure arabanin uzerinden elini cekmiscesine geride kalmasi ikiliyi gulumseten neden olarak gosterilebilirdi taa ki erkek olan kisinin yeniden ayni bet bir ses le konusmaya baslasi ile bu gulumseyiz bicak sirti hizinda kesildi. ''Bak Rose bari onlarla ben konusayim sen beni dinliyormus gibi yap.Tamam mi?''Kadin arabayi durdurup yolun kenarina cekip arabadan agir adimlarla inerken adamda sanki kadina zincirlenmis gibi kadini izledi.

(Devam edebilir)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...