sehzade Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 ya ben kara kalem calışması yapmak istiyorum . fakat bu konuda pek bi bilgim yok . yane kara kalem calışması hangi kalemle yapılır kalemin adı ne kara kalemmi :S:? bu kalemi nerde bulabilirim kırtasiyelerde vs satılırmı ? bide başlangıc için önerebilceginiz seyler warmı daha dorusu yane bu konuda daha yeniyim o yüzden bana nsl tavsiyeler verirsiniz vs :S tskrler !:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
luxie Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 kara kalem kursun kalem yani bütün kırtasiyelerde bulabilirsin resim kalemi dersen verirler bide bunun kalınlıkları vardır açıklık koyukları işte ışık olaylarını yapabilmen için ama hb ve 2b alman yeterli olur şimdilik yeri geldiğinde hafif çizerek yeri geldiğinde biraz bastırarak halledersin e bide olayı teknik,profesyonel bi hale getirmek istiyosan çizim kitaplarından yararlanabilirsin ama iş pratikte biter ve birazda yetenek derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 ok önerilerin ve cvbın için tskrler. bende bunun için ayrı bi kalem falan gerekiyor sanıyodm o 2b leri filan biliyorm tskrler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 zaten genellikle fabercastell in mavi kalemlerinden kullanılır. aslında 2b istediğin her tonu verebilir ama diger kalemler de gayet ise yarayabilir, aynen luxie'nin dediği gibi, iş pratikde bitiyor. kalem seçiminden, portre çizimine kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 İyi bişey alıcaksan cretacolor tavsiye ederim 2B ideal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 cretacolor ne oluyor ? kalem markası falan mı ? fabercastel tarzı :P :D tskrler bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korhan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 sehzade said: cretacolor ne oluyor ? kalem markası falan mı ? fabercastel tarzı :P :D tskrler bu arada marka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Smileylerden kısarak işe başlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar