nuwanda Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 butn expansionlar var, 1300 gunluk account. 3 lvl 90 char var. main char (1300 gundur oynadgm) (chimera serverında, populasyon sorunu yok hic bya kalabalık) male twilek, su anda medic, full attachmentlı bya guzel bir armoru ve kıyafetleri, ayrıca butn rare silahlarla beraber butn heroic instanceları tamamlamıs,heroic jewelry set var (4 parcası tamam, normalde 5 parcalık setler ama son instance cıktıgından beri oynamadıgım icin tamamlayamadım). ayrıca jedi oynamak isteyen arkadaslar icin jedi master cloak var, oyundaki en rare olan lightsaber var, ve diger lightsaberlar da mevcut, ve bu lightsaberların icinde nge den sonra oyundan kalkan sunrider's destiny ya da yeni eklenen lava crystal gbi byaa rare kristaller var. yine jedi icin full attachmentlı kıyafet seti de bulunmakta. rebel ace pilot idi deli gbi bir gemisi var fakat dha sonra imperial oldugum icin o gemiyi kullanamamaktayım su anda. bircok rare collection tamamlanmıs durumda. 160m civarı parası bulunmakta, bircok rare painting ve evlerdeki vet rewardlarla bu para rahat 500m ustune cekilebilir. othlayne (lvl90 entertainer)(chimera serverında) sdc entertainer olarak oynadım bu charı, ama bya guzel kıyafetleri fln var, gotik tarzı var charın, koyun cantinaya paraya para demeyin. ayrıca bi donem kendisini beast master yapmıstım ama cok lvl kasamadım usendim. full 60 point rancor pet var kendisinde, o hayvanın degeri ztn yaklasık 200m, ve gercekten lvl90 oldugunda bya guclu olcak. bi othlayne dha. (lvl90 ent-combat-trader) (eclipse) bu da eclipse de kalan charım. zamanında butn profları masterladgım icin sorun olmadan istediginz profu secip lvl90 olarak dvm edebilirsnz. bununda gcw reward armorları fln, rare commando silahları bulunmakta. butn charlar guzel ve bilinmis guildlerde, ve charlar da serverlarında yeterince tanınmıs charlar. once bi price check aliim, sonra son fiyat konusunu dusunurz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 hahah satıyosun xD http://www.ebay.co.uk/ buraya bak fiyatlara sonra açık arttırmaya koy sell it! sonra http://www.gameseek.co.uk adresine gir bir age of conan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 ilgilendim konuyla fakat büyük ihtimalle bu kadar emek harcanmış bi hesabı ucuza satmazsın, o kadar parayı da ben veremem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Cok aci ya bu kadar hatira emek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Giovanni said: Cok aci ya bu kadar hatira emek.. yeni baslayacaklar icin gercekten cok guzel su anda oyun, hatta yeni patch fln gelsin swg bolumune yazıcam, byaa byaa sey ekliolar surekli. ama bnim icin cogu hatıra 2 sne oncesinde kaldıgı icin, eski arkadaslar fln artık yok bu yuzden de oynayasım gelmio. aslında gelio ama oynamak istemiorm bu yuzden satıorm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 ohaa arda swg acc ini satıyo yok artık Holy shit Wtf felan filan sony en iyi müşterisinden oldu resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Nuwanda ben almayı isterim aslında dostum, uzun süreden beri geri döneyim diyorum ama olmuyor bir türlü, ne düşünüyorsun fiyat olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar