Nosfe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Ya yok, abi kardeş satranç oynamayı bilmiyomuş sahnenin anlamı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Hiç bir derin anlam falan yok. Öküz herifler satrançtan bile habersiz. Baya bir dalga konusu oldu forumlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 satrancta bi şah diğerine 1 kareden daha cok yaklaşamaz böle bir kural var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 adsf evet haklısın... Neyse eşşek yahmini su başı bayıldı isteyen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 koskoca prens lan schneizel emretti yaklasti :p yanniz schneizel in yardimcinin laf super -he is schneizels right hand -in the office and at home :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Viktor said: koskoca prens lan schneizel emretti yaklasti :p yanniz schneizel in yardimcinin laf super -he is schneizels right hand -in the office and at home :> eclipse de -personal and private ... ^^ diyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ben bısı dııcem, 2. bölümde bi lens cıakrtıyo parmağının ucu kadar lakin anime'deki en kücük göz'ün capı 3cm falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Boşver CG de mantık aramayı da otur yemeğini ye http://img292.imageshack.us/img292/5555/1213540994290tt7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 mantık meselesi değilde, ilk kez animede lens görüyorum sanırım, adamlarda düşünmüştür "ulan bu kadar ufak olmamalı bu lensler" diye ama tabi tpsi gibi lens sacma durur. garip bişi dimi stilizasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Stilizasyon dediğinde spagetti tiplere kavun meme yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 şimdi 50 lerden beri yerleşmiş bi tarz var ortada sonucta öle veya böle stilizasyon tümüyle. kavun meme cikik popo bunlar ayrıca güzel şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Anime geneli değil gerçi o CLAMP ın 20 yıldır kullandığı stil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ben astro boy bilirim, clamp bilmem. ha ama snaırım meme popo ya clamp dedin sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 neyse bitirdim su 9. bölümüde ve şu imaj'a koptum acıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 CG ile dalga geçen o kadar fazla resim varki hergün birer tane koysam katlederler beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 ya abi herkes geyik konuşuyor önce bölümü konusun yaf :p tek sorun var 9. bölümde en sonda lelouch orda ne arıyor biti açıklama yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 9 dediğin 10 sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Ben baydım bıraktım CG yi bitince toptan izlerim herhalde o yüzden sürekli troll modundayım :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Cuce said: 9 dediğin 10 sanırım ahah pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 o zaman heğpimiz bu sorunun cevabını merak ediyorum demek zorundayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Anya X Tienze loli yuri doujinleri Bu yaz komikette fuck yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 kaguya da olsun alirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Kaede said: Satrancın kitabı yeniden yazılıyor Kod Gayass - İsyanların Leloşu - İsyan iki Satrancı Emrehan Halıcı'nın Bilim Teknik arka kapaklarına yazdığı köşeden okuyarak öğrenmiş bir neslin ahvadı olarak demem o ki... HAY BİN KUNDUZ!!! Bir de "neden Code Geass sevmedin?" derler bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 o deilde su ending de guzel cizimler var karen in cc nin falam , onlari nette temiz bi sekilde bulmak mumkunmu wp yapmak icin ? ben bulamadim.buldarabilecek varsa sukela olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar