Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 aksam olsada zeroistan a ne oldu onu ogrensek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 gg bıraktı zaten CG sublamayı. Chihiro da çıkardı 9. bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 nasil birakti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 eclipse ne yapti peki onlardan haber varmi, birakmamislardir insallah ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 irc kanalinda biraktik drama var diyorlardi. Hatta sirf o yüzden hentai falan subladilar baya uzun hikaye. Ama bir torrent var şu anda gg 09 doğrumudur bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 9 bölümün en güzel yeri son 5 saniye idi... Çünkü "o" geri döndü... Viktorla izlemeden önce ki muhabbetimiz I continue to fight I CONTINUE TO FIGHTTTTT gidip portakal suyu içceceğim kendimi jeremiaha daha yakın hissetmek için ZEROOOOOOooooOOooOoOoO ~o İzledikten sonra gayet memlun kaldım. Bakalım ilerki bölmlerde ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 son bolumden sonra MSN den "insan" veya portakal manzaralari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 bi kasa portakal olduk diyen akıllı benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 reklam yapma genc! portakal piyasasinda tam rekabet kossulari gecerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 hadi lan ordan buzhane portakalı seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Özellikle sondaki bol portakallı sahne harika olmuş :D. Yalnız Zero'nun 3. sınıf hollywood filimlerindeki kötü adamlar gibi güldüğü sahnede kendimi tutamadım koptum ya. Çok saçma olmuş orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Leloşun "HAHA SAVAŞ ALANINI KENDİ ÇIKARLARIMA GÖRE KULLANIP TEK HAMLEDE BÜTÜN ORDUNUZUN İSİMSİZ KARAKTERLERLE DOLU ROBOTLARINI YENİYORUM" mantığı çok baydı. Bütün Britanniada da bu çocuktan daha üstüne bir general yokki bunları akıl edip karşı bir savunma oluştursun. Hele hele bu sezon izlenice çok daha güzel animeler varken bırakıyorum şimdilik R2'yi. Yaz sezonu izlenicek çok az anime var. O ara sıkıntıdan izlerim herhalde http://img371.imageshack.us/img371/2995/1212911131092bt0.jpg http://img519.imageshack.us/img519/1779/1212911207111nn7.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 code geass 'ın (r2 değil) ilk bölümünün ilk 1.30 dakkasını seyrettim, ve bizim dede korkut cizgi filmlerinin toplamında bu 1.30 dakkadan daha az milliyetcilik olduğuna karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 tamamini izle sonra tartisiriz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Viktor said: tamamini izle sonra tartisiriz :p +All hail britaniaaaaa +Zeroooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 masaka..! ORANGE-KUN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 http://img379.imageshack.us/img379/4360/1213001286962pj6.jpg Satrancın kitabı yeniden yazılıyor Kod Gayass - İsyanların Leloşu - İsyan iki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 o değilde bi şeyin farkına vardım... Dünden beri dolaptan tam 2 litre portakal suyu çmişim... Boyda jeremiahla aynı... Sonum hiç iyi değil... Zenryaku de... ZEROOOOOOooooooooooooOOOOOoOoooOOOOOooooOoOoOo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ZENRYAKU DE ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Kaede said: http://img379.imageshack.us/img379/4360/1213001286962pj6.jpg Satrancın kitabı yeniden yazılıyor Kod Gayass - İsyanların Leloşu - İsyan iki Tabii satrançta gerçekte öyle bir hamle yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 E bende onu kastediyorum. Altı üstü satranç ve adamlar bunu bile yüzlerine gözlerine bulaştırdılar :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 eheüheü izlemiyorumda ben , o capture'da daha buyuk bi gönderme vardır diye düşünmüştüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Derin felsefik anlamlar yatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 o hamlede şınayzel bile bile kaybetmeye oynamıyor mu ya bana mantıklı geldi... Yoksa yanlış bi şey mi anladım. O şahmat (aslında şah ?)kendisi yapmıyor. Yaptığı hareketten dolayı kendisine yapılıyor. Yoksa ben kafayı yiyorum... Evet dolmalı bandırma vapuru ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Onun gibi birşey. Bir nevi "bak bu hame ile sen beni şah-mat ediyorsun, fakat ben senin geri çekilceğini bildiğimden asıl ben seni dumur(şaf-mat) ediyorum" ayağı var sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar