zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Ayrıca şunu anladık. Suzakunun zekası artık Zeroyu yenemiyor ilk serideki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 yok la luluyu çok abartıyorlar gibi geliyor bana suzaku'nun eli koluda bağlı altında çalışanlar kötü bildiğin ve bence lancelot şu an serideki en kötü mecha. Kim ne derse desin lelouch suzakayu yanına alamadan istediği emellere ulaşamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 suzaku bildigin mal saske MK.II oldu lan insan en iyi arkadasini satarmi satiyo iste ben iyi karakterim modunda takilip yeri geldimi satisi koyuyor salak sevmiyorum suzakuyu cok kasinti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 en iyi arkadaşı, en iyi arkadaşının sevgilisini vurur mu?.. eğer lulu eufie vuramsaydı charles belki geassı deflekte edebilirdi.(ki hiç sanmıyorum) o değilde code egass 9. bölümün çindeki deprem yüzünden iptal edilmesi varmış (herhalde bölüm çinde patlamalar falan içeriyordu). tüm bölümlerin 1 hafta kayması olasılığı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Burdan ne anlıyoruz Code Geass da çok vuruş var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 hepimiz zeroyuz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Karamurat benim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 O değilde çok zorluyor lelouch suzakuyu suzakuda zavallım bi şey yapamıyor. Harbi kafayı yese suzaku orda herkesi vurdurtsa ne süper kapak olurdu lelouch'a da neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Sezon 3 cast confirmed. Peçeteleri getirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 olmamis :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Karene pipi gelince fantazilerin yıkıldı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 birazcik :p karren i sapik seylere alet etmesinler plz (c.c. X karren ayri tutulmak kaydi ile) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 2. bir devam sezonu olmaz bence OAVla filmle filan bitirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 3. Sezon gelmez. Bitirmek için OVA veya film yaparlar. 1. sezonla karşılaştırılınca hem ratingleri düşük hemde düşmeye devam ediyor. Artık Sunrise'ınmı salaklığı yoksa yayınlayan kanal MBS nin salaklığı mı bilemem de bir embesil gidip herhalde sırf muhalefet/kapışmak için NHK'nin Major 4. sezonu ile aynı zaman dilimine koymuş CGR2 yi. Türkiyede kurtlar vadisini ana haber bülteni vaktine koymak gibi birşey bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ALL HAIL BRITANIA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Pff yeni bölüm gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Siz bilmiyorsunuz abi işinizi, biriktireceksiniz final, cart curt ayağına, sonra toptan izleyeceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 gunes indirdin mi ilk sezonu abi alıcam hepsini istiyorum..dvdlerle geliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Yapma be abi, olmuyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ya bu suzaku x lelouch manyaklığı nedir ya ne kadar sapık adam var dışarda ama bunu görünce gülmedende geçemedim 3 hatıra parodi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 E gayet normal. Yaoi fangirlleri toplamak için savaşın iki tarafında kalmış homo çocukluk arkadaşları yaparsan milyon tane fanart çıkar tabi. O kombinasyondan daha çok tutan sadece 1 tane yaoi konsepti var o da patron/çalışan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 asıl resim budur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Asıl resim budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 yeni gwain olsa gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar