Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 bosuna code geASS degil animenin adi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 şu seride hangi dişi karakteri beyğendiysem öldüde. Kıl olduklarım hayatta ya... tek hayal kırıklığım budur. Kod Geass: isyanların senaryusu löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 22. Bölümün büyük süprizi NUNALLLYYYYYYY patlamyus anam anam anam... işler karıştı hemde çok feci, ama olacağı belliydi bunun. Süper süper şinitzel işi biliyor. Ama plan elinde patlar onun. Zavallı lelouch,suzaku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 off daha çıkmamıştır diye açtım spoileri gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Her hafta plot-twist mi yapılır arkadaşım ya?! Gene "ohaha?!" nidaları atarken bitti bölüm. Bekle şimdi haftaya kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 AHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAH KAFAYI YICEM ALLAHIM KURTAR BENI! BU NEDIR? NE ISTIR NE SACMALIKTIR NE MANTIKTIR NE HALE GELDI LA BIR SEZONDA 300 SEZONLUK TWIST SOKTULAR KAFAYI YICEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Şahsen ben Congratulations sonu bekliyorum artık. Böyle bütün harem el ele tutuşup tebrik edicekler Leloşu Shinji usulu :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 oha be oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Lan bu hikayeyi kim yazıyorsa bi yürüyüp gitsin ha.Salak salak olaylar yaratıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Bu ne ya. Ne acayip bir seriye döndü bu. Gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/people.php?id=36992 http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/people.php?id=26763 senaryo yazım ekibinin başında bunlar mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 arkadaşlar abartmayın gayet zevkli işte seri... ne kadar ağladınız bea yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Zevkli tabi ki. Ona şüphe yok. Ben izlerken çok eğleniyorum. Ama neden eğleniyorum hala anlayabilmiş değilim ehehheehhe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 eglenceli cunki xD dunyayi kurtaran adam gibi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Viktor said: eglenceli cunki xD dunyayi kurtaran adam gibi :p hadi ordan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Öyle valla(:P) Özellikle Suzaku bana çok fena Cüneyt Arkın'ı hatırlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bi ara paticik anime günü buluşması yapalımda. Bi yüzyüze görüşelim sizle. Kara defteri tutuyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 şimdi 22 yi de izledikten sonra bu seriyi izlerken harcadığım zamana harcadım.Her bölüm sanki başka bir sezon gibi gelişiyor artık kım necı,kım ne olmuş.Hiçbir şey anlamıyorum.Onumuzdeki bölüm suzaku ingiltere kralı olucak,v.v da kocası olucak flm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 bleach , naruto yapti sizi böyle . çok hizli geliyor code geass (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Sawer said: şimdi 22 yi de izledikten sonra bu seriyi izlerken harcadığım zamana harcadım.Her bölüm sanki başka bir sezon gibi gelişiyor artık kım necı,kım ne olmuş.Hiçbir şey anlamıyorum.Onumuzdeki bölüm suzaku ingiltere kralı olucak,v.v da kocası olucak flm. o kadar da değil be izliyoruz eğleniyoruz işte.şahsen ben izlediğim için pişman falan değilim iyi ki de izlemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 modifiyeli eski lancelot daha animede cikmadan custom kitleri turemis adsfdfasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 http://img370.imageshack.us/img370/9561/1221067173349av7.jpg 22 yeni izledim de ... HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Bu ne ya. Adamlar resmen son bölüm son anına kadar tıııviiiiiiissssstttttttt yapmaya devam edicek. Artık bırak mantık aramayı kendi içinde tutarlılık bile beklemiyorum. Allah ne verdiyse girsinler gittiği yere kadar. Suzaku ile Kallen de direk yer değiştirdiler. Şimdi Leloşun köpeği Suzaku, çomak da Kallen oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 abi suzaku - lelouch kaynaşması serinin ilk sezonunun 10. bölümünden beri olmasını beklediğimiz birşeydi. Viktor bilir elli kere. Eğer lelouch istediklerini yapmak istiyorsa suzakuyu yanına katmalı demişimdir. Karen zaten "die pls" bi hatun benim için son bölümde twistte beklenmeliydi sonuçta. Ölümünü çok kısa tuttular o karakterin. Gerektiğinden kısa oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 gel senin lancelotuda pembe yapalim bole :D suzakucu seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 o değilde beyaz yerleri siyaha ve sarı yerlere gümüşe boyasak nasıl olur merak etmiyor değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar