Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Viktor said: budur evet lelouch hatun cosplay lazım... Zaten **** gibi lol hatta löl bide c.c. suratı duvara toslamış gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 off yeşil saça karşı zaafım var benim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Ya 2. sezon cc sucks afedersiniz de. 1. sezonda Lelouch / CC arasında direk devasa bir sexual tension dedikleri olaydan vardı şimdi eser yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 SenariouS said: Viktor said: kedi ciger iliskisi uluçtan aldığım save ile direk herşey full açtım ne diyorsun olum sen mitsuru için gün sayıyordum (belli tarihte avaible oluyor hatun... Ondan önce beraber eve gidelim mi diyince "sen git benim önemli işlerim var" tarzı bi hareket çekiyo) Bwahaahahah o save i yapana kadar canım cıktı lan benim hemen kondu bidibid seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 unkapanina dusmus bizimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 HAHAHAHAHAHAHAHAHA Epic win olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 auhhauhua süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Kaede said: Ya 2. sezon cc sucks afedersiniz de. 1. sezonda Lelouch / CC arasında direk devasa bir sexual tension dedikleri olaydan vardı şimdi eser yok. abi ben hafızası kaybolmuş haline daha bi hasta oldum ahah @viktor: ahahahahah +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 "aslında şikayetim yaradana değil babama" olsaymış başlık tam olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 AHAHAHAHAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 ahahuauhauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 viktor annamadim ben o resmi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 LELOUCH SENİN GEASSINA SUZAKU SENİNDE BLÖFÜNE KAFAM GİRSİN... edik herşeyi planlayan şınayzelede ben girem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 kaç bölüm çıktı şimdi r2 de ? 12 tane indirdim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 lelouch adam olcak isallah suzaku sux tartismaya gerek yok, isallah kafayi yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Ytse said: viktor annamadim ben o resmi ya Herkes anlayamaz ---- Şafak 12'den sonra 65, dayan Sturm, fazla bişi kalmadı acı yok, acı yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Son 6 bölümü falan izlemedim ben. Herhalde bitince beynimdeki bütün mantık kapılarını kapatıp ya allah bismillah bir oturuşta bitircem. PS: Arada aşkısı Cornelia çıkarsa haber verin o sahneyi direk izlerim http://www.designchronicle.com/memento/images/codegeass/13/codegeass1319LG.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 valla kelepçeli bir duruşu var anime mı hentaimi koysam resmi buraya anlayamazsın:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 asdfasdf kelepceli bondage cornalia yi gormedi tabi bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 110 ile dl var. Resim üstten yavaş yavaş açılınca ilk kenarlardaki pembe şeyleri gördüm. "aha imba bir cornelia resmi geliyor" dedim, karşıma çıkana bak -rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Viktor said: a.k.a. Gundam Epyon Arch-Clone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 aka Tekkaman Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Alakası yok senin yolladığınla sturm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar