wizardofoz Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Biraz araştırma yaptım... online oyunlarının şifrelerini çalan bir trojanmış. Online oyun oynamam, fakat nasıl olduğunu bilmesem de bir şekilde girmiş bu trojan bilgisayarıma. Windows açılışta avmo.exe bulunamadı gibi bir measj alıyorum. Spybot ve Adaware var fakat sanırım bu ikisi de avmo.exe yi görmüyorlar. Nasıl temizleyeceğime dair bir bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Geçen gün bilgisyar kendi kendine uzun bir update yaptı.. Windows update sandım. Fakat ünlem işaretinin üzerine çift tıklayınca ne olduğunu söylemiyordu da. Acaba o arada mı yüklendi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 ben biraz baktım bakıştırdım genelde antivirüs yazılımlarının web sitelerinde çözüm anlatılır ve antivirüs.exe gibi birşey verilir. öyle birşeye rastlayamadım belki ben görememişimdir bilmiyorum.. panda antivirüs şurada tanımlamış. çözüm olarak da kendi antivirüslerini önermişler bir dene istersen silebilirsin diye umuyorum. birde sisteminde yahoo mesenger var mı ? onunda avmo0.dll si falan varmış araştırırken gözüme ilişti edit: birde bunu buldum fakat bu baya zahmetli gibi duruyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 kaspersky online ile bulup silmeyi düşünüyorum. BEnd e nette aaştırdım bir tane silme için script buldum ama güvenemedim. BAşarılı olursam haberdar ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar