Anerchy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 wwww.videocopilot.net 70e yakın harika tutorialler war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Harika bir site ya bayıldım. Sıfırdan başlanıp birçok şey öğrenilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Muhtesem site. Boyle seylere ilgisi olmayan beni bile acep indirip oynasam mi uzerinde dedirtti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 ben de gaza geldim saber lı bi video yaptım şahane oldu fdssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 oha süpermiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Anerchy said: wwww.videocopilot.net 70e yakın harika tutorialler war 4 X w o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 adobe after effect kullanıyorum uzun süredir ve evet bende bu siteyi öneririm. bu site üzerinden paralı veya freeware olarak birçok tutorial bulabilirsiniz. andrew kramer zaten video efect konusunda (after effects) idol oldu herkes için. ayrıca uzun zamandır takip ettiğim türkçe forum sitesi var after effects ve diğer programlarla ilgili. www.aftereffects.tr.cx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 evet andrew kramer iyidir. iyidir de! idolden ziyade after effectle yeni tanışanlar için idol diyebiliriz. yoksa andrew kramer' ı parmağında oynatıcak kumla insan mevcut... tabi amaca göre değişir bu durum. Amacın program mı? yoksa tasarım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar