synorin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Merhaba arkadaşlar arşive eklemek için bioware ve obsidian ent. rpglerini alıyorum Bunlar... 1)Knight of the Old Republic 2)Knights of the Old Republic 2 : The Sith Lords 3)Jade Empire Elinizde bunlardan herhangi biri varsa özel mesajla ulaşın. Oyunları orijinal istiyorum adı üstünde 'arşiv' dipnot: orjinal değil orijinal olacakmış:) Spidee'nin katkılarıyla türkçemizi koruyalım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Bulursan bende arşivlik istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 ah ah bi bulsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Dnr lara bak istersen eski oyunları özellikle aral etiketi ile gelenleri çok ucuza bulabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 malesef piyasada bulunmayan oyunlar bunlar ancak birisi alıp evine koyduysa bulunabilir:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 kotor2 yurtdisindan getirticem ben aybasinda kotor1 bulamadim ama hicbiryerde :( jade empire ise gecen gormustum biyerde indirimli hemde ama hatirlamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 gecen gun bi sitede gormustum jade empire fakat hatirlamiyorum ya. aklima gelirse atarim pm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar