Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 1 linkindeki freecap ve yf ile ilgili her ayarı yaptım,programlari ağdaki makineye kurduğum için freecap dan proxynin altında serveri : 192.168.1.36 yaptım new applicationdan wow.exe yi seçtim starta bastığımda wow açılır gibi olup kapanıyor,hiçbir hata vermeden,nedenkine acaba? Bu arada wow u ağdan çektim bilgisayara setupu yapılmamış yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 yf siz felan açınca yine öyle kapanıyor mu wow ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 freecap in önceki versiyonunu yükledim wow client açılıyor bu seferde unable to connect yazıyor,şimdi freecap in proxy kısmına ağdaki bilgisayarın local ip yazıyoruz port kısmında 1080 yazıyor, bunu değiştirmiyormuyuz? Port açmak falanmı gerekiyor modemden ayrıca? Bu local ip olayını yf den yapamıyormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Arkadaşın bahsettiği sorunları bende yaşıyorum. Freecap den wow u çalıştıramadım birtürlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 YF aç ports bölümünde socks 4/5 işaretlimi ? İşaretli ise Başlat / Çalıştır / cmd.exe Açılan konsola ->telnet 127.0.0.1 1080 hata mesajı almadan siyah ekran geliyor ise sorun proxy client programında, hata mesajı alıyorsan YF sorun var demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar