C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Istısnalar kaıdeyı bozmaz ben 1 sene Boyunca sıgara konusunda kul yutturdum hatta goz gore gore sıgaranın kulunu yutturdum![signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 abi ozaman sen harbi göçmüssündür 1sene az değil yani :-?[signature][hline]X Çok Düşünmeniz lazım anlamını çöze bilmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 said: Infeqted, 02 February 2004 22:51 tarihinde demiş ki: cok tassa*li bi anneymis helal olsun o nasıl laf be! ahahahha :D[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Ehehe birkaç kişi daha uyanık olduğunu iddia edebilir. Bence ya sizi kıramıyorlardır yada numara yapıyolardır. Yutmaz abi Anne diyosun.[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Anneler çok iyi yaratıklar yahu. Kendi iddialarına göre birçok şeyi anlayıpda anlamamazlıkdan geliyorlarmış. Artık ne denli doğru ne denli yanlış bilemiycem :)[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 hele benim annem hiçbişiy yutmaz...birazdan gelcek yan odadan uykusunun ortasında kalkıp diycek "dahöööytttt kapat layn şu bilgisayarııı!!!" kadının derdi nedir çözemedim yaw...gece sen uyu 3-4 saat sora kalk bilgisyaraı kapat demek için...enteresan tabi...[signature][hline]Trust hurts, betrayel kills... İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen. Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki: ayrıca benim adım thomas disease bana komaz Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki: İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 ehe benimki şimdi deyip gitti tekrar uyumaya 1saat sonra tekrar gelir:-)[signature][hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 said: Deep-Night, 02 February 2004 22:01 tarihinde demiş ki: Açıklıyim; anne kepçeyi kızın yatağına koymuş kız da kendi yatağında yatmayıp Hasanın yatağında yattığı için bulamıyormuş. Teşekkürlerimi sunarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 yaa görüyorsun Boojack ne annler war :)[signature][hline]X Çok Düşünmeniz lazım anlamını çöze bilmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Evet evet ne anneler var hepside süper ama! Ben bide şunu desem Buraya tıklayın! Açılana tıklamayın aman ha!ehöm Ayrı bi topic açmıyım :P[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 tamam buldum cevabımı [Bu mesaj Llama tarafından 03 February 2004 12:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 inanılmaz bi hikaye herşeyi çok güzel anlatmış lol[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myrto Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 efet abi hikaye manyak!he arada sunu da sööliim valla bence bütün anneler ya FBI ya da CIA ye üyeler!yıllar süren arastırmalarımdan bunu cıkardım..(abi bi insan nası her boku çakar ya?!) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Payro Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: Boojack, 03 February 2004 02:13 tarihinde demiş ki: said: Deep-Night, 02 February 2004 22:01 tarihinde demiş ki: Açıklıyim; anne kepçeyi kızın yatağına koymuş kız da kendi yatağında yatmayıp Hasanın yatağında yattığı için bulamıyormuş. Teşekkürlerimi sunarım.. Teşekkür ederiz ! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar