malik Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 bilmiyorum konu açıldı mı ama bulamadım. bir yunus özyavuz eseri. eser diyemiyorum artık , bir klasik olmuş. hayatımda aldığım tek albüm. hiç tereddüt etmeden aldım . harika şarkıları var.süper.über. youtuba'dan şarkılarını dinleyebilirsiniz model olaraktan . edit:yakın ve uzak, gölge haramileri , bir kulaç atsam karadayım ,beyaban ,kötü insanları tanıma senesi , tek başınalığın yolcusu .. valla hepsi efsane ve benzersiz olmuş sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Arabesk zannettim vallaha. Rapmiş. Gerçi bildiğim kadarıyla pek arabeskten bi farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 turntable ve notaların arabesk bir tarzda akışı. ama amele dj kopar ,ismail yk vs ile aynı kefeye konacak; en son içerikteki albüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Bu değil mi o dediğin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar