Fly Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 aslında yok gibi ama psikolojik olarak yapıyor hocalar (cümleye gel) mesela "galatasaray liseliler herşeyi bilir" mantığı var bazı türk hocalarda. bilgisayarcı geliyor, "nasılsa bunu gs'liler bilir kekekek" laflarıyla dolu dersler anlatıyor. veya matematikçi fransız geliyor diyor ki "charles de gaulle veya pierre lotililer bunu zaten biliyordur, diğerleriniz zorlanacaktır bıdı bıdı.." diye eziyor geriye kalanları. bölüm başkanı (ethem tolga ?) sene başında gelip "gruplaşma yok göründüğü kadarıyla ama olacak" gibi abuk bir laf da etmişti zaten. ha benim bulunduğum dönemde 80 kişiyiz zaten en fazla, bu 80 kişinin de 70'i birbirini bir şekilde tanıyor, dolayısıyla sen frankofonsun ben değilim tarzı gruplaşmalar yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 konuyu dağıtmadan devam edeyim, bilkent'in bilgisayar müh. bölümü hakkında ne diyebilirsiniz ? bu senekine okul puanım 0.3 ile çarpılacak diye girmedim de , bu sene bitince baştan öss'ye hazırlanacağım sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Bence bırakma sonuçta Galatasaray Üniversitesi.Hocaların artistliği her okulda var, gruplaşmalar her okulda var yani sırf bu sebeplerden ötürü bırakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 hangi bölüme gitsen verisyonları farklı olsa bile aynı rahatsızlık veren hoca tipleriyle karşılaşırsın belki sayısı daha az olur birinci sınıf hatta 2. sınıfta ortak dersler, bölümle alakasız hocalar derken bunların sayısı maksimuma ulaşır 4. döneme kadar bekle birşey değişmesse ayrılmak için çok geç olmuş der takılırsın zaten ünide öğrenceğin şeyler çalışma ortamında toplamda 10 dakikalık ben bunu okulda öğrenmiştim mutluluğundan fazlasını yaşatmaz. diğer ihtimalleri yazmaya üşendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar