Catscratch Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Nistelrooy'un fendi fulham'ı yendi :D Dehşet bi herif yaw, her takıma lazm. Neden böyle adamlar bulamıo bizim takımlar yaw.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Böle adamları 15-16 yaşlarında takibe alıyolar.Genelde hollanda ,fransada yetiştiriyorlar sonada transfer.. Bizimkiler? Video kasetlerinden golleri izleniyor.Bazı önemli maçları izleniyor.menajerlere soruluyo sona transfer. Ondan bulamıyoz[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 çünkü türkiyede 3 büyüklerde çalışan herkes bir anda kendini futbol dehası zannediyor. sonra beşiktaş okan ı gs tuncayı fener volkanı begenmeyip almıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 cm oynasalar harkına varırlar hepsi... biz cm ciler saviolayı kaç yıldır biliyoruz.anca geçen sene farkedildi....[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 cm demişken..cherno samba diye bir adam var..Onu dünya futbolunda şu 1-2 yıl içinde takip edin[hline]DOGDUM KONUSMAYI ÖGRENDİM, ÖNCE "BESIKTAS" DEDIM, OKUMAYI YAZMAYI ÖGRENDIM, ÖNCE "BESIKTAS" YAZDIM. YENILDİK DEDILER, "BESIKTASA" AGLADIM.. BAYRAMLARDA "BESIKTAS" FORMAMI GIYDIM. SOKAKLARDA AHMET DURSUN OLDUM.. GÜZELIM, KENDINI ILK ASKIM SANIYORSUN AMA BEN ÖNCE BESIKTASI'i SEVDIM!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesela inter adriano'yu(parmaya sattılar gerçi)13 yaşından beri izliyormuş... Aynı şekilde Ajax'ta midoyu.[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 bi amca var bizim kapının önünde dikilip duruyo.. gömleğinde real matrik mi öyle bişey yazıyo.. bööle kelce bi adam şişman biraz da..[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 peehhh john de jong(psv) bilinmeyen bir oyuncu sanki.. Çok klas bir adam orası ayrı.[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar